Groapă de gunoi lângă Parcul Dendrologic Simeria

Garda de Mediu Hunedoara s-a autosesizat în urma unor imagini și reclamații publicate pe o pagină de Facebook, cu privire la o groapă de gunoi aflată în imediata vecinătate a Parcului Dendrologic Simeria. Potrivit reprezentanților instituției, a fost identificat un amplasament utilizat de Primăria Simeria pentru depozitarea deșeurilor din construcții și demolări în vederea rambleierii.

„Amplasamentul este supravegheat pentru împiedicarea accesului neautorizat al persoanelor, fiind asigurată paza în timpul zilei și se află la circa 300 de metri față de limita nordică a Parcului Dendrologic Arboretumul Simeria. Pe suprafața acestuia s-a constatat existența unor vetre de foc rezultate ca urmare a incendierii unor deșeuri, altele decât cele rezultate din construcții și demolări.
Unitatea administrativ-teritorială Simeria a fost sancționată cu amendă în cuantum de 10.000 lei conform prevederilor Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor”, a informat Garda de Mediu Hunedoara.

Inspectorii au solicitat primăriei să ia măsuri în ceea ce privește legislația în domeniul gestionării deșeurilor și măsuri prin care această activitate să nu influențeze în mod negativ Parcul Dendrologic Arboretumul Simeria.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara