Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate

Din toamna anului 2016, gara municipiului Brad, veche de peste 120 de ani și considerată una dintre cele mai frumoase din vestul țării, a intrat în reparații capitale, după ce localnicii au depus numeroase petiții la autoritățile de stat pentru salvarea monumentului de la ruinare. Investiţia de peste un milion de lei, finanţată de Compania Națională de Căi Ferate CFR, urma să fie realizată până în noiembrie 2018.

La peste opt luni întârziere de la termenul impus constructorilor, lucrările sunt suspendate, clădirea a rămas închisă, iar călătorii care circulă pe ruta feroviară Brad – Arad își cumpără bilete de la o gheretă amplasată în vecinătatea clădirii înconjurată de câteva scaune de plastic pe post de locuri de așteptare. Clădirea masivă construită în stil austro-ungar și-a schimbat înfățișarea exterioară, însă constructorii mai au de realizat lucrările la interioarele și la instalațiile electrice. Vor fi penalizați pentru întârzieri, susțin reprezentanții CFR.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara