Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate

Din toamna anului 2016, gara municipiului Brad, veche de peste 120 de ani și considerată una dintre cele mai frumoase din vestul țării, a intrat în reparații capitale, după ce localnicii au depus numeroase petiții la autoritățile de stat pentru salvarea monumentului de la ruinare. Investiţia de peste un milion de lei, finanţată de Compania Națională de Căi Ferate CFR, urma să fie realizată până în noiembrie 2018.

La peste opt luni întârziere de la termenul impus constructorilor, lucrările sunt suspendate, clădirea a rămas închisă, iar călătorii care circulă pe ruta feroviară Brad – Arad își cumpără bilete de la o gheretă amplasată în vecinătatea clădirii înconjurată de câteva scaune de plastic pe post de locuri de așteptare. Clădirea masivă construită în stil austro-ungar și-a schimbat înfățișarea exterioară, însă constructorii mai au de realizat lucrările la interioarele și la instalațiile electrice. Vor fi penalizați pentru întârzieri, susțin reprezentanții CFR.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani