FOTO Maşina de lux cu care poliţiştii vor patrula pe autostradă

IMG_4550Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara a primit prin comodat, pentru un an, un autoturism de lux de producţie germană.

Maşina intrată de astăzi în dotarea Serviciului Rutier al IPJ Hunedoara va fi folosită în misiuni de monitorizare a traficului rutier pe autostrada Deva – Orăştie, dar şi pe drumurile naţionale.

„Ne bucurăm că avem în dotare, pentru cel puţin un an, acest autoturism. Vom realiza lucruri în folosul cetăţeanului. Vom asigura o intervenţie rapidă la evenimente. Vom căuta să reducem numărul accidentelor rutiere. Vom asigura o prezenţă susţinută în trafic şi vom reuşi să ţinem pasul şi cu infrastructura rutieră care de puţin timp s-a extins şi suntem răspunzători şi noi de ceea ce se întâmplă pe o parte din autostrada A1”, a declarat comisarul şef Liviu Dumitru, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Un bolid pentru poliţie

Reprezentanţii companiei auto au prezentat maşina de lux ca având o stabilitate sporită la viteză mare. „Autoturismul are 140 de cai putere şi este foarte econmicos. Are o cutie automată, care sporeşte eficienţa maşinii. Este foarte confortabil, beneficiind din acest punct de vedere de dotări de ultima generaţie. De asemenea, maşina este cea mai sigură din clasa ei”, a informat dealerul auto.

Valoarea autoturismului ajunge la 25.000 de euro, la care se adaugă valoarea dotărilor tehnice specifice pentru activitatea Poliţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei