Fostă angajată a Primăriei Deva, la a treia condamnare pentru trafic de influenţă

locuinte socialeTribunalul Hunedoara a încheiat cercetarea judecătorească şi va pronunţa o sentinţă în dosarul în care Nicoleta Susai, o fostă funcţionară din cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primăriei Deva, a fost acuzată că a primit în 2011 suma de 1000 de euro de la un devean, spunându-i că îl va ajuta să obţină ilegal o locuinţă socială. Femeia, care a lucrat până în 2012 la Primăria Deva, a declarat în faţa instanţei că „şi-a învăţat lecţia şi regretă cele întîmplate”. „Mama mea era foarte bolnavă şi de aceea am luat banii oferiţi, pentru a o ajuta. Între timp, mama mea a decedat”, a spus Nicoleta Susai. Fosta angajată din primărie a restituit denunţătorului cei 1.000 de euro, înainte de a începe procesul.

Nicoleta Susai nu este la prima abatere. Tribunalul Hunedoara a mai condamnat-o în 2012 şi în 2013 pentru infracţiuni de trafic de influenţă. A primit pedepse de câte doi ani şi trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Într-unul dintre dosare, deveanca a fost acuzată că a cerut 10.000 de lei unei familii. I-a promis acesteia că va interveni la conducerea administraţiei locale, în scopul de a-i facilita obţinerea locuinţei sociale. Funcţionara a luat banii, dar nu putut decât să transforme în dosarul solicitanţilor cifra 2010, anul în care devenii au depus cererea, în 2004, pentru a le da un avantaj la evaluarea dosarelor. Conform declaraţiei de avere din 2012 a funcţionarei date afară din Primăria Deva, aceatsa avea un venit lunar de circa 900 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara