Fostă angajată a Primăriei Deva, la a treia condamnare pentru trafic de influenţă

locuinte socialeTribunalul Hunedoara a încheiat cercetarea judecătorească şi va pronunţa o sentinţă în dosarul în care Nicoleta Susai, o fostă funcţionară din cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primăriei Deva, a fost acuzată că a primit în 2011 suma de 1000 de euro de la un devean, spunându-i că îl va ajuta să obţină ilegal o locuinţă socială. Femeia, care a lucrat până în 2012 la Primăria Deva, a declarat în faţa instanţei că „şi-a învăţat lecţia şi regretă cele întîmplate”. „Mama mea era foarte bolnavă şi de aceea am luat banii oferiţi, pentru a o ajuta. Între timp, mama mea a decedat”, a spus Nicoleta Susai. Fosta angajată din primărie a restituit denunţătorului cei 1.000 de euro, înainte de a începe procesul.

Nicoleta Susai nu este la prima abatere. Tribunalul Hunedoara a mai condamnat-o în 2012 şi în 2013 pentru infracţiuni de trafic de influenţă. A primit pedepse de câte doi ani şi trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Într-unul dintre dosare, deveanca a fost acuzată că a cerut 10.000 de lei unei familii. I-a promis acesteia că va interveni la conducerea administraţiei locale, în scopul de a-i facilita obţinerea locuinţei sociale. Funcţionara a luat banii, dar nu putut decât să transforme în dosarul solicitanţilor cifra 2010, anul în care devenii au depus cererea, în 2004, pentru a le da un avantaj la evaluarea dosarelor. Conform declaraţiei de avere din 2012 a funcţionarei date afară din Primăria Deva, aceatsa avea un venit lunar de circa 900 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva