Fostă angajată a Primăriei Deva, la a treia condamnare pentru trafic de influenţă

locuinte socialeTribunalul Hunedoara a încheiat cercetarea judecătorească şi va pronunţa o sentinţă în dosarul în care Nicoleta Susai, o fostă funcţionară din cadrul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primăriei Deva, a fost acuzată că a primit în 2011 suma de 1000 de euro de la un devean, spunându-i că îl va ajuta să obţină ilegal o locuinţă socială. Femeia, care a lucrat până în 2012 la Primăria Deva, a declarat în faţa instanţei că „şi-a învăţat lecţia şi regretă cele întîmplate”. „Mama mea era foarte bolnavă şi de aceea am luat banii oferiţi, pentru a o ajuta. Între timp, mama mea a decedat”, a spus Nicoleta Susai. Fosta angajată din primărie a restituit denunţătorului cei 1.000 de euro, înainte de a începe procesul.

Nicoleta Susai nu este la prima abatere. Tribunalul Hunedoara a mai condamnat-o în 2012 şi în 2013 pentru infracţiuni de trafic de influenţă. A primit pedepse de câte doi ani şi trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Într-unul dintre dosare, deveanca a fost acuzată că a cerut 10.000 de lei unei familii. I-a promis acesteia că va interveni la conducerea administraţiei locale, în scopul de a-i facilita obţinerea locuinţei sociale. Funcţionara a luat banii, dar nu putut decât să transforme în dosarul solicitanţilor cifra 2010, anul în care devenii au depus cererea, în 2004, pentru a le da un avantaj la evaluarea dosarelor. Conform declaraţiei de avere din 2012 a funcţionarei date afară din Primăria Deva, aceatsa avea un venit lunar de circa 900 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!         Ce spun medicii oncologi din Deva diagnosticați cu coronavirus         Aproape 1.300 de cazuri de coronavirus confirmate în România         Bărbat tâlhărit pe o stradă din Hunedoara         International Caviar Corporation SA – CONVOCARE AGOA         A murit Gheorghe Bercea, pedagog și muzician din Deva         O tânără din Deva, care trebuia să rămână în izolare, a fost amendată cu 5.000 de lei         Spitalul județean va prelua pacienți cu coronavirus         Secția Pneomologie a Spitalului Județean de Urgență Deva a fost închisă pentru dezinfecție de înalt nivel         Medicul legist Dan Mărculescu a murit         Județul Hunedoara primește echipamente medicale și dezinfectanți din Coreea de Sud         Două noi cazuri de coronavirus la spitalul județean din Deva         123 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în România         Veste bună la Spitalul Petroșani: angajații diagnosticați pozitiv cu coronavirus s-au vindecat         CRESTEREA COMPETITIVITATII FIRMEI STEEL CONECT PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE PENTRU PRODUCTIA DE CILINDRII HIDRAULICI         Primăria Deva a renunțat la organizarea Zilelor Devei