Fostă angajată a Primăriei Deva condamnată pentru trafic de influenţă

tribunalTribunalul Hunedoara a condamnat-o pe Nicoleta Susai, o fostă funcţionară a administraţiei locale din Deva, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru că bugetara a primit ilegal 1.000 de euro pentru a-i facilita unui devean obţinerea unui apartament în blocurile de locuinţe sociale.

Nicoleta Susai, o fostă angajată pe postul de referent al Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primăriei Deva, a fost condamnată de Tribunalul Hunedoara la trei ani de închisoare, cu suspendare. Ea a fost acuzată că a primit în 2011 suma de 1000 de euro de la un devean, căruia i-a promis că va beneficia de o locuinţă socială. Deveanca a fost judecată la Tribunalul Hunedoara. Înainte de a prmi condamnarea ea le-a declarat magistraţilor: „Mi-am învăţat lecţia şi regret cele întâmplate. Mama mea era foarte bolnavă şi de aceea am luat banii oferiţi, pentru a o ajuta. Ca urmare a bolii, mama mea a şi decedat”. Fosta angajată din primărie a restituit denunţătorului cei 1.000 de euro, înainte de a începe procesul. Acesta le-a declarat magistraţilor că şi-ar dori ca fosta funcţionară să fie iertată, însă şi lui i-a fost atrasă atenţia pentru că s-a folosit de mituirea unui funcţionar pentru a obţine ilegal un apartament.

Condamnă pe inculpata SNM la: – 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Repune în individualitatea lor pedepsele contopite prin sentinţa penală nr. 183/2013 a Tribunalului Hunedoara, respectiv: – 3 ani închisoare pentru infracţiunea de trafic de influenţă, 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Contopeşte pedepsele de mai sus şi aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani, compus din cuantumul pedepsei aplicate la care se adaugă un interval de timp de 2 ani.  Constată că partea vătămată a renunţat la pretenţiile civile, ca urmare a reparării prejudiciului. Obligă pe inculpată la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare – SURSA: Tribunalul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Fostă angajată a Primăriei Deva condamnată pentru trafic de influenţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva