Fonduri UE pentru policlinica din Deva

109

Peste zece milioane de lei vor fi investiți pentru modernizarea și dotarea laboratorului de radiologie și imagistică medicală, a laboratorului de medicină nucleară și a cabinetului de pediatrie din cadrul policlinicii Spitalului Județean de Urgență Deva.

Proiectul a fost depus de Consiliul Județean Hunedoara la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest pentru a primi finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020 și a trecut de primele evaluări.
„În cadrul proiectului va fi modernizată o suprafață de 869 mp aferentă laboratoarelor, situată la subsolul clădirii, și vor fi amenajate trei noi cabinete de consultații pediatrie în suprafață totală de 65 mp, la parter. De asemenea, vor fi achiziționate echipamente medicale noi (ecograf staționar cu 3 sonde, aparat scopie-grafie digital, aparat grafie digital, mamograf digital, system PACS, Dexa Dexxum T și computer tomograf CT cu 12 slices) și mobilier (masă pentru examinare, cărucioare/dulapuri pentru instrumentar, stative perfuzie, etc.) în valoare totală de 6,8 milioane de lei”, au informat reprezentanții CJ Hunedoara.
Proiectul se află în precontractare și urmează ca de săptămâna viitoare să intre în faza de evaluare finală. Valoarea totală a investiției este de 10.632.080,16 lei cu TVA din care contribuția proprie în proiect a județului Hunedoara este de 212.641 lei. Durata de realizare a investiției va fi de 6 luni.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *