Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii. Ce versuri a scris pentru familia sa

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, are cu ce se mândri. Fiul său, Bogdan, şi-a urmat pasiunea pentru muzică şi i-a dedicat tatălui său una dintre piesele sale. „Nu există dar mai de preţ decât versurile scrise de sufletul fiului meu! Sunt mândru că eşti al nostru, Bogdane!”, a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.
Piesa se numeşte „Familie”, iar Bogdan Berbeceanu a publicat-o pe pagina sa de Youtube:
„Mulţumesc, tată, pentru sfaturile în viaţă,/ Cu tot ce faci mă ajuţi să văd prin ceaţă./ Mi-ai arătat că dacă lupt din răsputeri obţin ce vreau,/ Mi-ai arătat cum să trag tare când alţii se zbăteau./ Mulţumesc, tată, că spre bine m-ai îndrumat/ Şi mi-ai arătat momentele în care să fiu încruntat./ Mi-ai arătat cum să nu-mi pese ce zic alţii,/ împreună/ Am văzut o parte din greutăţile vieţii,/ Tot ce mi-a lipsit, tată, tu ai adăugat,/ Mulţumesc, Traian, m-ai făcut bărbat.
Am trecut peste toate împreună şi voi doi tot timpul mi-aţi făcut viaţa mai bună. Sper ca vorbele astea să vă binedispună, Că-n melodia asta nu e pic de glumă.
Mamă, tu mereu mi-ai fost un model,/ Ai fost puternică, ai fost de fier./ M-ai îndrumat, mi-ai dat sfaturi şi-apoi a urmat/ Să fie totul bine,/ Noi mereu am comunicat./ Tot timpul când eram supărat/ ai venit la mine şi mine şi mi-ai spus ce să fac, ca să fie mai bine./ Îmi cer scuze pentru când te dezamăgesc./ N-aş vrea să fie aşa şi ştiu că greşesc./ Mulţumesc, mamă, pentru toate clipele împreună,/ Mulţumesc, mamă, pentru fiecare secundă.
Am trecut peste toate împreună şi voi doi tot timpul mi-aţi făcut viaţa mai bună. Sper ca vorbele astea să vă binedispună, Că-n melodia asta nu e pic de glumă”, sunt versurile scrise de Bogdan Berbeceanu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști