Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii. Ce versuri a scris pentru familia sa

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, are cu ce se mândri. Fiul său, Bogdan, şi-a urmat pasiunea pentru muzică şi i-a dedicat tatălui său una dintre piesele sale. „Nu există dar mai de preţ decât versurile scrise de sufletul fiului meu! Sunt mândru că eşti al nostru, Bogdane!”, a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.
Piesa se numeşte „Familie”, iar Bogdan Berbeceanu a publicat-o pe pagina sa de Youtube:
„Mulţumesc, tată, pentru sfaturile în viaţă,/ Cu tot ce faci mă ajuţi să văd prin ceaţă./ Mi-ai arătat că dacă lupt din răsputeri obţin ce vreau,/ Mi-ai arătat cum să trag tare când alţii se zbăteau./ Mulţumesc, tată, că spre bine m-ai îndrumat/ Şi mi-ai arătat momentele în care să fiu încruntat./ Mi-ai arătat cum să nu-mi pese ce zic alţii,/ împreună/ Am văzut o parte din greutăţile vieţii,/ Tot ce mi-a lipsit, tată, tu ai adăugat,/ Mulţumesc, Traian, m-ai făcut bărbat.
Am trecut peste toate împreună şi voi doi tot timpul mi-aţi făcut viaţa mai bună. Sper ca vorbele astea să vă binedispună, Că-n melodia asta nu e pic de glumă.
Mamă, tu mereu mi-ai fost un model,/ Ai fost puternică, ai fost de fier./ M-ai îndrumat, mi-ai dat sfaturi şi-apoi a urmat/ Să fie totul bine,/ Noi mereu am comunicat./ Tot timpul când eram supărat/ ai venit la mine şi mine şi mi-ai spus ce să fac, ca să fie mai bine./ Îmi cer scuze pentru când te dezamăgesc./ N-aş vrea să fie aşa şi ştiu că greşesc./ Mulţumesc, mamă, pentru toate clipele împreună,/ Mulţumesc, mamă, pentru fiecare secundă.
Am trecut peste toate împreună şi voi doi tot timpul mi-aţi făcut viaţa mai bună. Sper ca vorbele astea să vă binedispună, Că-n melodia asta nu e pic de glumă”, sunt versurile scrise de Bogdan Berbeceanu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva