Fiul lui Gheorghe Pogea, nominalizat printre „beizadelele” politicienilor de la Bruxelles

301

Reprezentanţa României de la Bruxelles este împânzită cu odraslele politicienilor români. Copii de foşti miniştri, parlamentari, şefi SIE şi magistraţi CCR au ajuns diplomaţi pe baza unui singur criteriu: numele părinţilor, scrie adevarul.ro. Printre aceștia a fost nominalizat și fiul fostului ministru Gheorghe Pogea.

Alexandru Pogea este fiul lui Gheorghe Pogea, fost ministru de Finanţe în Guvernul Boc, ajuns la acea vreme în Executiv cu susţinerea lui Adriean Videanu. Alexandru Pogea este coordonatorul secţiei „Transport, Telecomunicaţii, Energie“ din cadrul Reprezentanţei, deci este şeful Ramonei Niţă. La Bruxelles, fiul unui fost ministru PDL este şeful fiicei unui fost ministru PSD. În 2009, când PSD şi PDL erau împreună la guvernare, Gheorghe Pogea şi Constantin Niţă erau colegi de Guvern. Pogea-tatăl era la Finanţe, iar Niţă-tatăl era la IMM-uri. „Alexandru Pogea e de vreo 8 ani la Reprezentanţă şi nu se dă dus. Oficial, mandatul său ar fi trebuit să expire după patru ani, dar a tot fost prelungit până azi, la propunerea Ministerului Energiei, controlat în continuare de Constantin Niţă“, susţin surse guvernamentale, citate de adevarul. Continuarea pe adevarul.ro.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Fiul lui Gheorghe Pogea, nominalizat printre „beizadelele” politicienilor de la Bruxelles

  1. hunedorean

    Asta e cel mai tare.are facultate privată de relații cu publicul și el se ocupă la Bruxelles,de energie.oare știe unitățile de măsură ale energiei?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.