Firma de transport a primăriei a cumpărat trei autobuze

Trei autobuze Mercedes şi Scania, fabricate între anii 2000 şi 2003, au fost achiziţionate de Primtransprest, firma de transport a Primăriei Hunedoara.

„Consiliul local a pus la dispoziţia firmei de transport 300 de mii de lei, iar valoarea celor 3 autobuze s-a ridicat la 135.000 de lei + TVA”, a informat Primăria Hunedoara.

Cele trei autobuze din parcul auto se adaugă altor două achiziţionate anul trecut, cu suma totală de 160.000 de lei. Toate cele cinci maşini au fost cumpărate de la o firmă din Sibiu, fiind importate din Elveţia.

În prezent firma de transport a primăriei deţine 13 autobuze. În urma celor mai recente achiziţii, vor fi propuse spre casare microbuzele existente, aflate într-o stare avansată de degradare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie