Femeie salvată, după ce a fost rănită pe munte

285

Paramedicii Detașamentului de Pompieri Orăștie, alături de Salvamont Hunedoara au avut o intervenție contracronometru, pentru salvarea unei femei care a fost implicată într-un accident, în timp ce conducea un ATV.

Evenimentul produs duminică seară a avut loc într-o zonă montană, împădurită, greu accesibilă, pe raza localității Costești, la doi kilometri distanță față de drumul de acces, ceea ce a făcut imposibilă deplasarea ambulanței SMURD până la victimă.

Astfel, doar la lumina lanternei, unul dintre paramedici, având asupra geanta de prim ajutor și geanta cu atele vacuum, a fost nevoit să urce pe un teren accidentat, aproximativ un kilometru, până la locul unde se afla tânara.

Imediat după ce a reperat victima, salvatorul i-a acordat îngrijiri medicale, iar după sosirea echipajului Salvamont, femeia a fost imobilizată și transportată cu ajutorul tărgii, până la ambulanța SMURD.

Paramedicii au constat faptul că femeia, în vârstă de 30 de ani, prezenta o fractură la piciorul drept și au transportat-o de urgență la Spitalul Județean din Deva.

ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *