FC Corvinul joacă finala pentru promovare, după un sezon impecabil

811

Au trecut mai mulți ani de când Corvinul Hunedoara nu a mai avut un asemenea sezon. A fost neînvinsă în Liga a treia de fotbal și este favorită la promovarea în Liga a doua. A reușit să readucă hunedorenii pe stadion și cred că de astfel de echipe avem nevoie în fotbalul românesc.

 

 

Miercuri, Corvinul joacă în deplasare cu CS Minaur Baia Mare, în „finala” barajului pentru promovare. În tur, a învins cu 2 – 1, la Hunedoara, echipa din Maramureș. În afara unei „braziliene” făcute de un jucător, oaspeții nu au arătat mai nimic care să semene a fotbal. Ce-i drept, nici hunedorenii nu au impresionat, dar diferența de valoare la fotbal a fost de partea lor.

Corvinul nu ar trebui să aibă probleme în a câștiga meciul din deplasare, chiar și în „mediul ostil”. Adică or să facă suporterii gazdelor gălăgie, iar, probabil, gazdele vor încerca să îi ia pe sus pe jucătorii Hunedoarei. Vor fi și suporteri hunedoreni la meci – vor veni oamenii de la 330 de kilometri pentru a-și susține echipa.

Așadar, o înfângere ar fi greu de imaginat, nu e o opțiune – cum se spune. Le doresc succes corviniștilor și sper să conștientizeze că miza acestui meci nu se reduce la ei, ci e despre o mare parte a comunității din Hunedoara și despre oraș.

Daniel Guță

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *