Familia unui tânăr din Deva confecționeză viziere pe care le donează spitalelor

Familia unui tânăr din Deva confecționeză viziere pe care le donează apoi spitalelor

În ultimele zile, scrie Raul Maier pe pagina sa de Facebook, a confecționat 350 de astfel de echipamente. „350 de măști tăiate au plecat și vor pleca mâine către spitale precum: Arad, Timișoara, Sibiu, Târgu Măgurele, Deva, Hunedoara, București, Constanța, precum și câteva cabinete medicale din Deva și Hunedoara.

Tânărul susține că vizierele sunt confecționate și livrate gratuit și îi îndeamnă pe români să doneze bani pentru achiziționarea materialelor necesare realizării lor: „policarbonat solid de 1 milimetru sau înlocuitor la fel ca şi claritate şi grosime, scai de 2 centimetri lățime (avem cea mai mare nevoie, iar, momentan, nu mai găsim în Deva), bandă dublă adezivă, burete eva de doi centimetri grosime”, mai scrie Raul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus