Factori importanți de luat în considerare atunci când achiziționați un laptop nou

297

Când vine vorba de cumpărarea unui laptop nou, ar trebui să fie o experiență distractivă și plăcută. Cu toate acestea, cu o selecție atât de mare de modele disponibile, acest lucru poate deveni rapid o situație stresantă. Acest lucru se datorează faptului că diferite tipuri de utilizatori au nevoie de diferite tipuri de modele. Atunci când intrați într-un magazin de laptopuri, este înțelept să efectuați cercetări considerabile și să vă determinați cerințele în prealabil, deoarece majoritatea magazinelor se concentrează mai întâi pe vânzarea celor mai scumpe articole.

În ceea ce privește asistarea în selectarea computerului ideal pentru a se potrivi nevoilor dvs., este puțin probabil ca acestea să vă poată oferi cea mai bună asistență. Mai mulți factori trebuie luați în considerare atunci când cumpărați un laptop. Este extrem de important să alegeți produsul potrivit. Aveți mai multe opțiuni pentru a selecta de la care nu va rupe banca. Fie că folosești laptopul pentru muncă, școală sau joci jocuri online precum pacanele NetBet, există tot ce ai nevoie care să nu rupă banca.

Mai jos sunt enumerați unii dintre factorii cei mai importanți ce ar trebui să fie luați în considerare atunci când se achiziționează un laptop nou

Mărimea

Unul dintre cele mai bune lucruri despre laptopuri este că se pot strecura cu ușurință în gențile pentru laptop și pot fi transportate oriunde te duci. În ceea ce privește portabilitatea, ar trebui să cauți laptopuri cu ecrane mai mici și un design subțire și ușor dacă ești îngrijorat de portabilitatea lor.

Memoria RAM

Performanța computerului se bazează în mare măsură pe memoria RAM, dacă desfășurați mai multe sarcini pe laptop, scrieți documente Word, editați fotografii și navigați pe web simultan. Memoria RAM permite laptopului dvs. să acceseze datele mai rapid și să ruleze mai multe aplicații simultan. Se recomandă cel puțin 4 GB de memorie RAM. În mod ideal, dacă utilizați un software de înaltă performanță, ar trebui să căutați un sistem cu 8 GB memorie RAM sau mai mult.

Calitatea ecranului

Cu excepția cazului în care sunteți o persoană foarte rară, probabil că vă veți uita la ecranul laptopului timp de mai multe ore în fiecare zi. Dacă sunteți în căutarea pentru un laptop ce are protecție pentru ochi, trebuie să vă asigurați că are un ecran care este ușor de văzut. Să vă amintiți că ecranele lucioase tind să reflecte lumina care le înconjoară, așa că țineți cont de acest lucru atunci când alegeți un ecran. De asemenea, este important ca laptopurile cu ecran tactil să aibă un ecran lucios, așa că să vă gândiți cu atenție la argumentele pro și contra.

Durata de viață a bateriei

Chiar dacă nu vă puteți transporta laptopul de la birou la durata de viață a bateriei patului este ceva ce ați putea dori să luați în considerare. Pe cutia unui laptop, durata de viață a bateriei poate fi menționată ca fiind destul de lungă, dar, în realitate, poate fi destul de scurtă. Durata de viață a bateriei unui computer depinde de mulți factori, inclusiv luminozitatea ecranului și tipurile de programe pe care le rulați. Ar trebui să vă concentrați asupra ratingului bateriei în watt ore sau miliamperi ore în loc să vă concentrați doar pe numărul de ore pe care îl oferă producătorul. Există o corelație directă între numărul de ani în care bateria va dura și dimensiunea acesteia.

Depozitare

Nu există nici o îndoială că va trebui să luați în considerare nu numai cantitatea, ci și tipul de stocare care va fi necesar. Hard disk-urile au fost cele mai populare în anii ’90 și începutul anilor 2000. Tendința către laptopuri mai subțiri și mai ușoare face ca hard disk-urile să devină din ce în ce mai puțin populare. Unitățile cu stare solidă, pe de altă parte, sunt mai rapide, mai silențioase și mai scumpe.

Porturi USB 3.0

Dacă intenționați să conectați dispozitive periferice, cum ar fi hard disk-uri externe, mouse-uri și tastaturi la noul laptop, ar trebui să aveți porturi USB 3.0 dacă intenționați să le conectați și să le utilizați. Unele dispozitive noi nu sunt echipate cu porturi USB 3.0, inclusiv noile MacBook Pro-uri.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.