Explozie într-un bloc din Lupeni. Doar o minune a făcut să nu fie victime


Un bloc de pe strada Viitorului din Lupeni a fost zguduit marți după-amiază de o explozie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și sunt doar pagube materiale.
Explozia a avut loc în Blocul G8, de pe strada Viitorului, la etajul 4 și, inițial, s-a vorbit despre o butelie de mici dimensiuni la care s-ar fi produs deflagrația. Ulterior, după cercetările preliminare s-a concluzionat că totul a pornit de la o țigară lăsată pe o tavă de plastic, lângă un recipient cu gaz de încărcat brichete și un tub cu fixativ. Din fericire, femeia care locuiește în acel apartament nu era acasă când a avut loc explozia,  astfel că nimeni nu a fost rănit, dar sunt pagube materiale.
”A explodat de la o țigară care a fost pusă pe o tavă de plastic pe care era un spray de încărcat brichete și un fixativ de păr. Recipientele s-au încălzit foarte tare încât au bubuit. S-au spart și geamurile locuinței, și a fost afectată și ușa. Apartamentul este din fondul locativ al municipiului Lupeni”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.
O anchetă va stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat în apartament. La fața locului au fost atât reprezentanții Primăriei Lupeni, cât și de la Inspecția de Stat în Construcții.
Edilul spune că o să o sprijine pe femeia care locuiește acolo și Primăria va înlocui ușa și geamurile sparte ale locuinței.
Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă