EVENIMENT. Echipament sportiv luat cu bani de la CJH şi oferit tinerilor sportivi din judeţ

Aproape 800 de copii şi juniori de la 39 de cluburi sportive din judeţul Hunedoara au primit echipamente sportive noi. Totul s-a petrecut în cadrul unui eveniment care a avut loc joi după-amiază la sala de sport multifuncţională din comuna Sântămărie Orlea, unde au participat aproape 200 de tineri, reprezentanţi ai echipelor de fotbal din judeţ.

Echipamentele au fost achiziţionate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara printr-un proiect finanţat de Consiliul Judeţean Hunedoara. „Sunt foarte bucuros că au loc astfel de evenimente, dar mai ales de rezultatul colaborării cu AJF Hunedoara. Aşa cum am făcut-o in ultimii trei ani, Consiliul Judeţean sprijină sportul şi susţine performanţa”, a declarat Daniel Andronache, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, cel care a ales să participe la acest eveniment într-un moment în care toată „floarea” administraţiei locale şi-a făcut poze cu ambasadorul SUA Hans Klemm.

La rândul său, preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a vorbit despre buna colaborare cu administraţia judeţeană. “Ne bucurăm de sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean Hunedoara, sumele alocate în ultimii ani fiind considerabile. Cu aceste fonduri am dotat cluburile afiliate cu echipamente sportive, scopul fiind acela de a readuce fotbalul hunedorean pe harta fotbalului românesc”, a declarat Cristian Petrean. La eveniment au mai participat consilierul judeţean Alin Iovănescu şi primarul comunei Sântămărie Orlea, Dumitru Oprean. Evenimentul a fost completat de un meci de futsal demonstrativ între West Deva şi CS Hunedoara (juniori A1).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători