Escroc sentimental arestat după ce a înşelat cu 40.000 de euro o tânără din Cipru

Hunedoreanul plecat să lucreze în Cipru a devenit escroc sentimental.

Hunedoreanul plecat să lucreze în Cipru a devenit escroc sentimental.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Hunedoara a fost arestat şi va fi trimis în Cipru, pentru a fi cercetat într-un dosar în care a fost acuzat că şi-a înşelat fosta concubină cu aproape 40.000 de euro. Pe numele hunedoreanului, autorităţile cipriote au emis un mandat de arestare pentru infracţiunea de furt, iar la solicitarea Interpol acesta a fost reţinut în urma unei acţiuni a Poliţiei Hunedoara. Ulterior, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandatul de arestare preventivă pe durata a cinci zile, iar tânărul Dumitru C., va fi preluat de autorităţile judiciare din Cipru.

„În sarcina hunedoreanului s-a reţinut faptul că, în data de 15 septembrie 2011, i-a solicitat concubinei sale, cetăţean cipriot, suma de 38.492 de euro, în vederea cumpărării unei locuinţe. După trimiterea banilor în contul unei bănci din România, urmăritul a părăsit Cipru.  Ulterior, partea vătămată l-a fi contactat pe telefonic pe acesta, cerându-i să îi restituie suma respectivă, însă hunedoreanul a  refuzat, motiv pentru care partea vătămată a formulat plângere împotriva urmăritului”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

A părăsit-o pe aeroport

Hunedoreanul arestat preventiv le-a povestit apropiaţilor săi cum a procedat pentru a obţine cei aproape 40.000 de euro: în urmă cu doi ani a plecat să lucreze în Cipru, unde şi-a cunoscut iubita, căreia i-a promis că se va căsători cu ea. Cei doi s-au înţeles să cumpere un apartament în Hunedoara, iar femeia a fost de acord să îi transfere banii în contul bancar din România, pentru ca apoi cei doi să se mute împreună în ţară. Şi-au cumpărat chiar şi bilete de avion, însă hunedoreanul a plecat din Cipru cu o zi înainte de data la care cei doi urmau să se întâlnească în aeroport. Escrocul sentimental şi-a pierdut urma, dar în scurt timp a cheltuit, pe băutură şi petreceri, toţi banii primiţi. Tânărul a căutat-o apoi fosta sa parteneră de viaţă, pentru a-i cere să îl ierte şi, de asemenea, pentru a-i solicita alţi bani. De această dată nu a mai avut succes.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva