Escroc sentimental arestat după ce a înşelat cu 40.000 de euro o tânără din Cipru

Hunedoreanul plecat să lucreze în Cipru a devenit escroc sentimental.

Hunedoreanul plecat să lucreze în Cipru a devenit escroc sentimental.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Hunedoara a fost arestat şi va fi trimis în Cipru, pentru a fi cercetat într-un dosar în care a fost acuzat că şi-a înşelat fosta concubină cu aproape 40.000 de euro. Pe numele hunedoreanului, autorităţile cipriote au emis un mandat de arestare pentru infracţiunea de furt, iar la solicitarea Interpol acesta a fost reţinut în urma unei acţiuni a Poliţiei Hunedoara. Ulterior, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandatul de arestare preventivă pe durata a cinci zile, iar tânărul Dumitru C., va fi preluat de autorităţile judiciare din Cipru.

„În sarcina hunedoreanului s-a reţinut faptul că, în data de 15 septembrie 2011, i-a solicitat concubinei sale, cetăţean cipriot, suma de 38.492 de euro, în vederea cumpărării unei locuinţe. După trimiterea banilor în contul unei bănci din România, urmăritul a părăsit Cipru.  Ulterior, partea vătămată l-a fi contactat pe telefonic pe acesta, cerându-i să îi restituie suma respectivă, însă hunedoreanul a  refuzat, motiv pentru care partea vătămată a formulat plângere împotriva urmăritului”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

A părăsit-o pe aeroport

Hunedoreanul arestat preventiv le-a povestit apropiaţilor săi cum a procedat pentru a obţine cei aproape 40.000 de euro: în urmă cu doi ani a plecat să lucreze în Cipru, unde şi-a cunoscut iubita, căreia i-a promis că se va căsători cu ea. Cei doi s-au înţeles să cumpere un apartament în Hunedoara, iar femeia a fost de acord să îi transfere banii în contul bancar din România, pentru ca apoi cei doi să se mute împreună în ţară. Şi-au cumpărat chiar şi bilete de avion, însă hunedoreanul a plecat din Cipru cu o zi înainte de data la care cei doi urmau să se întâlnească în aeroport. Escrocul sentimental şi-a pierdut urma, dar în scurt timp a cheltuit, pe băutură şi petreceri, toţi banii primiţi. Tânărul a căutat-o apoi fosta sa parteneră de viaţă, pentru a-i cere să îl ierte şi, de asemenea, pentru a-i solicita alţi bani. De această dată nu a mai avut succes.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!