Emoție în suflet deschis. Gala „Premianți fără premii”

134

Sâmbătă, după amiază, la Teatrul de Artă Deva, s-a produs un eveniment emoționant, unic prin calitatea sa de a fi și spectacol, și manifestare civică, și prinos de suflet. Un eveniment care amintește că oamenii sunt oameni, numai atunci când trăiesc emoțiile vieții, valoarea ei, împreună

DSC_0232

A fost Gala Anuală a unei entuziaste campanii a societății civile hunedorene puse, generos, sub paradoxul fin al respectului față de cei care merită să devină „premianți fără premii” ai concetățenilor, ai celor lângă care trăiesc. Un eveniment greu de descris, pentru că el trebuie trăit, pentru a-l înțelege la justa sa valoare.

Într-o atmosferă emoționantă, campania inițiată și coordonată de Dan Terteci, care a adus, sâmbătă de sâmbătă, în centru Devei, zeci de hunedoreni de toată vrednicia, oameni ai reușitei dincolo de obstacole firești sau nefirești, oameni ai descoperirii, s-a redesfășurat, pe scena teatrului devean, în toată bogăția și frumusețea sa.

Rând pe rând, majoritatea celor onorați de societatea civilă au urcat pe scenă în aplauzele unui public cu mult suflet. S-au împărțit sentimente omenești, mai mult decât pot spune cuvintele, s-a plâns sub imperiul emoției covârșitoare, s-au găsit sute de deschideri ale unor oameni valoroși, către alți oameni valoroși.

Alături de ceilalți hunedoreni, și noi am fost și vom fi aproape de această campanie, care restabilește prioritatea valorii autentice în viața noastră, prioritatea comunicării deschise între oameni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.