Emoție în suflet deschis. Gala „Premianți fără premii”

Sâmbătă, după amiază, la Teatrul de Artă Deva, s-a produs un eveniment emoționant, unic prin calitatea sa de a fi și spectacol, și manifestare civică, și prinos de suflet. Un eveniment care amintește că oamenii sunt oameni, numai atunci când trăiesc emoțiile vieții, valoarea ei, împreună

DSC_0232

A fost Gala Anuală a unei entuziaste campanii a societății civile hunedorene puse, generos, sub paradoxul fin al respectului față de cei care merită să devină „premianți fără premii” ai concetățenilor, ai celor lângă care trăiesc. Un eveniment greu de descris, pentru că el trebuie trăit, pentru a-l înțelege la justa sa valoare.

Într-o atmosferă emoționantă, campania inițiată și coordonată de Dan Terteci, care a adus, sâmbătă de sâmbătă, în centru Devei, zeci de hunedoreni de toată vrednicia, oameni ai reușitei dincolo de obstacole firești sau nefirești, oameni ai descoperirii, s-a redesfășurat, pe scena teatrului devean, în toată bogăția și frumusețea sa.

Rând pe rând, majoritatea celor onorați de societatea civilă au urcat pe scenă în aplauzele unui public cu mult suflet. S-au împărțit sentimente omenești, mai mult decât pot spune cuvintele, s-a plâns sub imperiul emoției covârșitoare, s-au găsit sute de deschideri ale unor oameni valoroși, către alți oameni valoroși.

Alături de ceilalți hunedoreni, și noi am fost și vom fi aproape de această campanie, care restabilește prioritatea valorii autentice în viața noastră, prioritatea comunicării deschise între oameni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat