Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe

La două zile de la dispariţia Denisei, o elevă de la un liceu din Deva, poliţiştii au reuşit să dea de urma ei.

„Minora de 16 ani plecată voluntar de la domiciliu din data de 15 februarie 2020, a cărei plecare a fost sesizată Poliţiei Municipiului Deva în cursul zilei de duminică, a fost depistată de poliţişti pe raza oraşului Voluntari, în judeţul Ilfov. Ea a fost condusă la sediul Poliţiei Deva şi predată familiei, stabiindu-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Duminică, la ora 16.30, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat din Deva cu privire la faptul că sâmbătă, fiica sa a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Eleva în vârstă de 16 ani, de la un liceu din Deva, nu a mai lipsit de acasă un timp aşa de îndelungat, au precizat părinţii.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei