SUSŢINERE IMM: Vorbă multă, acţiune puţină

Sunt prea multe declaraţii şi prea puţină acţiune în ceea ce priveşte sprijinirea sectorului IMM  la nivel european, a declarat, marţi seara, la Bruxelles, deputatul Iuliu Winkler (UDMR, PPE) în cadrul prezentării cărţii „Întreprinzătorii au nevoie de libertate”, apărută cu sprijinul parlamentarului european Paul Rübig (ÖVP, PPE) din Austria.

DSC_0644„În perioada în care am lucrat în Comisia temporară CRIS a Parlamentului European (PE), care s-a ocupat de criza economică, financiară şi a locurilor de muncă, am ajuns la concluzia că trebuie creat cadrul prin care cele 23 de milioane de IMM-uri să poată înfiinţa măcar câte un nou loc de muncă. Propunerea noastră s-a intitulat  „Un IMM, o slujbă”. La aceea vreme, în UE erau circa 23 de milioane de şomeri. După aproape cinci ani, avem 26,4 de milioane de şomeri în UE. Ce putem spune despre slujbele create? Că numărul acestora este departe de dezideratul „Un IMM, o slujbă”. De ce? Pentru că avem prea multe declaraţii politice şi prea puţină acţiune”, a afirmat deputatul european al UDMR.

Potrivit lui Winkler, IMM-urile din întreaga Europă se luptă în continuare cu limitarea barierelor administrative, cu dificultăţi în obţinerea finanţărilor, cu fragmentarea pieţei comune, cu taxarea agresivă, cu diminuarea activităţilor economice transfrontaliere.

 

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “SUSŢINERE IMM: Vorbă multă, acţiune puţină

  1. Baile Tusnad

    Raluca Cetean,acum dupa declaratiile lui LASZLO TOKES DE LA BAILE TUSNAD, de ce nu zici nimic ?stii ca laszlo tokes a declarat ca vrea protectia Ungariei si drapeul Transilvanie. Acolo s-a discutat despre rapirea Ardealului de catre Ungaria.oare asta nu e un subiect fierbinte pentru Romania, dar si pentru ziarul vostru?astepotam relica ta si a ziarului vostru intr-un amplu articol. Iar daca nu ziceti nimic inseamna ca sunteti mana in mana cu ei si ne tradati si pe noi romanii, noi cetatenii ziarului vostru scris sau online.

    Răspuns
  2. catre Raluca Cetean

    ce tot il dati pe pacaliciu asta de iuliu winkler. nici nume de roaman nu are.Alo, parca UDMR nu mai e la guvernare!pana cand Raluca Cetea si colegii tai il mai arborati pe papagalul asta prin poze , declaratii, si interviuri?Rusine!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute