SUSŢINERE IMM: Vorbă multă, acţiune puţină

Sunt prea multe declaraţii şi prea puţină acţiune în ceea ce priveşte sprijinirea sectorului IMM  la nivel european, a declarat, marţi seara, la Bruxelles, deputatul Iuliu Winkler (UDMR, PPE) în cadrul prezentării cărţii „Întreprinzătorii au nevoie de libertate”, apărută cu sprijinul parlamentarului european Paul Rübig (ÖVP, PPE) din Austria.

DSC_0644„În perioada în care am lucrat în Comisia temporară CRIS a Parlamentului European (PE), care s-a ocupat de criza economică, financiară şi a locurilor de muncă, am ajuns la concluzia că trebuie creat cadrul prin care cele 23 de milioane de IMM-uri să poată înfiinţa măcar câte un nou loc de muncă. Propunerea noastră s-a intitulat  „Un IMM, o slujbă”. La aceea vreme, în UE erau circa 23 de milioane de şomeri. După aproape cinci ani, avem 26,4 de milioane de şomeri în UE. Ce putem spune despre slujbele create? Că numărul acestora este departe de dezideratul „Un IMM, o slujbă”. De ce? Pentru că avem prea multe declaraţii politice şi prea puţină acţiune”, a afirmat deputatul european al UDMR.

Potrivit lui Winkler, IMM-urile din întreaga Europă se luptă în continuare cu limitarea barierelor administrative, cu dificultăţi în obţinerea finanţărilor, cu fragmentarea pieţei comune, cu taxarea agresivă, cu diminuarea activităţilor economice transfrontaliere.

 

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “SUSŢINERE IMM: Vorbă multă, acţiune puţină

  1. Baile Tusnad

    Raluca Cetean,acum dupa declaratiile lui LASZLO TOKES DE LA BAILE TUSNAD, de ce nu zici nimic ?stii ca laszlo tokes a declarat ca vrea protectia Ungariei si drapeul Transilvanie. Acolo s-a discutat despre rapirea Ardealului de catre Ungaria.oare asta nu e un subiect fierbinte pentru Romania, dar si pentru ziarul vostru?astepotam relica ta si a ziarului vostru intr-un amplu articol. Iar daca nu ziceti nimic inseamna ca sunteti mana in mana cu ei si ne tradati si pe noi romanii, noi cetatenii ziarului vostru scris sau online.

    Răspuns
  2. catre Raluca Cetean

    ce tot il dati pe pacaliciu asta de iuliu winkler. nici nume de roaman nu are.Alo, parca UDMR nu mai e la guvernare!pana cand Raluca Cetea si colegii tai il mai arborati pe papagalul asta prin poze , declaratii, si interviuri?Rusine!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători