SUSŢINERE IMM: Vorbă multă, acţiune puţină

151

Sunt prea multe declaraţii şi prea puţină acţiune în ceea ce priveşte sprijinirea sectorului IMM  la nivel european, a declarat, marţi seara, la Bruxelles, deputatul Iuliu Winkler (UDMR, PPE) în cadrul prezentării cărţii „Întreprinzătorii au nevoie de libertate”, apărută cu sprijinul parlamentarului european Paul Rübig (ÖVP, PPE) din Austria.

DSC_0644„În perioada în care am lucrat în Comisia temporară CRIS a Parlamentului European (PE), care s-a ocupat de criza economică, financiară şi a locurilor de muncă, am ajuns la concluzia că trebuie creat cadrul prin care cele 23 de milioane de IMM-uri să poată înfiinţa măcar câte un nou loc de muncă. Propunerea noastră s-a intitulat  „Un IMM, o slujbă”. La aceea vreme, în UE erau circa 23 de milioane de şomeri. După aproape cinci ani, avem 26,4 de milioane de şomeri în UE. Ce putem spune despre slujbele create? Că numărul acestora este departe de dezideratul „Un IMM, o slujbă”. De ce? Pentru că avem prea multe declaraţii politice şi prea puţină acţiune”, a afirmat deputatul european al UDMR.

Potrivit lui Winkler, IMM-urile din întreaga Europă se luptă în continuare cu limitarea barierelor administrative, cu dificultăţi în obţinerea finanţărilor, cu fragmentarea pieţei comune, cu taxarea agresivă, cu diminuarea activităţilor economice transfrontaliere.

 

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “SUSŢINERE IMM: Vorbă multă, acţiune puţină

 1. Baile Tusnad

  Raluca Cetean,acum dupa declaratiile lui LASZLO TOKES DE LA BAILE TUSNAD, de ce nu zici nimic ?stii ca laszlo tokes a declarat ca vrea protectia Ungariei si drapeul Transilvanie. Acolo s-a discutat despre rapirea Ardealului de catre Ungaria.oare asta nu e un subiect fierbinte pentru Romania, dar si pentru ziarul vostru?astepotam relica ta si a ziarului vostru intr-un amplu articol. Iar daca nu ziceti nimic inseamna ca sunteti mana in mana cu ei si ne tradati si pe noi romanii, noi cetatenii ziarului vostru scris sau online.

  Reply
 2. fara UDMR

  Gata lasati-ne cu UDMR ,si politica lor de stil Budapesta, nicidecum Romanesca.

  Reply
 3. catre Raluca Cetean

  ce tot il dati pe pacaliciu asta de iuliu winkler. nici nume de roaman nu are.Alo, parca UDMR nu mai e la guvernare!pana cand Raluca Cetea si colegii tai il mai arborati pe papagalul asta prin poze , declaratii, si interviuri?Rusine!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.