Pază dublată de monitorizarea anti-efracţie

Minele viabile incluse în Complexul Energetic Hunedoara vor fi dublu asigurate împotriva hoţilor. Pe lângă paza propriu – zisă, oficialii CEH se bazează şi pe sistemele de alarmare împotriva efracţiei.

CNHFurturile de la unităţile miniere au dat şi continuă să dea bătăi de cap reprezentanţilor Complexului Energetic Hunedoara. Tot ce poate fi valorificat la fier vechi face cu ochiul „magneţilor” care nu o dată au pătruns ilegal în perimetrele miniere . În consecinţă, reprezentanţii CEH dublează paza asigurată de firmele de profil cu echipamente performante anti –efracţie. Astfel, reprezentanţii Complexului Energetic Hunedoara au scos la licitaţie serviciile de monitorizare şi de întreţinere a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei de la punctele de lucru EM Lonea, EM Vulcan şi EM Lupeni. Un contract a cărui valoare a fost estimată la 145.096 de lei, însă câştigătoare va fi declarată oferta cea mai mică.

Pe de altă parte, CEH plăteşte alte 7.852.489  de lei pentru paza obiectivelor înglobate. Firma care şi-a adjudecat contractul în urma licitaţiei este Compact Security SRL, care prestează servicii de pază a obiectivelor beneficiarului, a bunurilor ce fac obiectul activităţii acestora, a tuturor valorilor, mijloacelor şi instalaţiilor precum, dar asigură şi accesul în şi din incinta obiectivelor. Practic, Compact Security păzeşte atât sectorul energetic, cât şi minele viabile din Valea Jiului, unde i-a înlocuit pe cei de la Lux Guard cărora le-a expirat contractul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”