„Mici” atenţii. Administraţia CEH oferă sindicatului un Jeep!

După ce i-au atacat dur, în urmă cu doar câteva luni pentru maşinile de lux cu care circulă, sindicaliştii de frunte din minerit primesc „cadou” după „cadou” din partea administraţiei.

 

cnhAu avut mai întâi la dispoziţie un Ford, pentru care Complexul Energetic Hunedoara (CEH) plătea reviziile, pentru ca în urmă cu doar două zile să primească şi un autoturism de teren, marca Honda, să-i ajute la deplasările pe … teren accidentat. În luna august, ca să reducă consumul la combustibil, oficialii CEH au decis să închidă în garaj două autoturisme, printre care şi această Honda. Cele două autoturisme, pe benzină, aveau un consum prea mare. Din 6 autoturisme, acum mai folosim doar 4”, explica, la vremea respectivă, directorul general adjunct al CEH, Nicolae Drăgoi.

Ciocu’ mic şi primeşti jeep

Şi totuşi, ca să nu stea nefolosit, autoturismul de teren a fost repartizat sindicatului reprezentativ, Muntele. Informaţia a fost confirmată de preşedintele structurii sindicale, Petre Nica. Acuzaţiile, însă, nu au întârziat să apară. Adrian Jurcă, liderul minerilor de la Livezeni – care s-a desprins din Muntele, îl acuză pe Petre Nica de şantaj. “Ne ,,bucurăm” că cei de la Divizia Minieră au reuşit să repare maşinile pe care le au. La fel şi cei de la CEH-SA. Iată că avut ceva folos critica lui Nica Petre cum că maşinile astea consumă mult carburant. Şantajul a funcţionat se pare: ca să nu spună tot ce ar fi vrut să spună ministrului Energiei la vizita acestuia în Valea Jiului conducerea CEH-SA i-a dat un jeep”, a atacat Jurcă în spaţiul virtual. Reacţia lui Nica a fost promptă. “Eu deocamdată nu am nicio decizie dată de vreo instanţă de judecată, aşa cum are el, care este un infractor certificat de instituţiile statului. Într-adevăr, avem două maşini – o Honda şi un Ford – puse la dispoziţie, aşa cum s-a convenit în Contractul Colectiv de Muncă”, ne-a declarat preşedintele Sindicatului Muntele.

De precizat că pentru maşinile puse la dispoziţie sindicatelor, Complexul Energetic Hunedoara plăteşte toate reviziile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa