„Mici” atenţii. Administraţia CEH oferă sindicatului un Jeep!

130

După ce i-au atacat dur, în urmă cu doar câteva luni pentru maşinile de lux cu care circulă, sindicaliştii de frunte din minerit primesc „cadou” după „cadou” din partea administraţiei.

 

cnhAu avut mai întâi la dispoziţie un Ford, pentru care Complexul Energetic Hunedoara (CEH) plătea reviziile, pentru ca în urmă cu doar două zile să primească şi un autoturism de teren, marca Honda, să-i ajute la deplasările pe … teren accidentat. În luna august, ca să reducă consumul la combustibil, oficialii CEH au decis să închidă în garaj două autoturisme, printre care şi această Honda. Cele două autoturisme, pe benzină, aveau un consum prea mare. Din 6 autoturisme, acum mai folosim doar 4”, explica, la vremea respectivă, directorul general adjunct al CEH, Nicolae Drăgoi.

Ciocu’ mic şi primeşti jeep

Şi totuşi, ca să nu stea nefolosit, autoturismul de teren a fost repartizat sindicatului reprezentativ, Muntele. Informaţia a fost confirmată de preşedintele structurii sindicale, Petre Nica. Acuzaţiile, însă, nu au întârziat să apară. Adrian Jurcă, liderul minerilor de la Livezeni – care s-a desprins din Muntele, îl acuză pe Petre Nica de şantaj. “Ne ,,bucurăm” că cei de la Divizia Minieră au reuşit să repare maşinile pe care le au. La fel şi cei de la CEH-SA. Iată că avut ceva folos critica lui Nica Petre cum că maşinile astea consumă mult carburant. Şantajul a funcţionat se pare: ca să nu spună tot ce ar fi vrut să spună ministrului Energiei la vizita acestuia în Valea Jiului conducerea CEH-SA i-a dat un jeep”, a atacat Jurcă în spaţiul virtual. Reacţia lui Nica a fost promptă. “Eu deocamdată nu am nicio decizie dată de vreo instanţă de judecată, aşa cum are el, care este un infractor certificat de instituţiile statului. Într-adevăr, avem două maşini – o Honda şi un Ford – puse la dispoziţie, aşa cum s-a convenit în Contractul Colectiv de Muncă”, ne-a declarat preşedintele Sindicatului Muntele.

De precizat că pentru maşinile puse la dispoziţie sindicatelor, Complexul Energetic Hunedoara plăteşte toate reviziile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.