„Mici” atenţii. Administraţia CEH oferă sindicatului un Jeep!

După ce i-au atacat dur, în urmă cu doar câteva luni pentru maşinile de lux cu care circulă, sindicaliştii de frunte din minerit primesc „cadou” după „cadou” din partea administraţiei.

 

cnhAu avut mai întâi la dispoziţie un Ford, pentru care Complexul Energetic Hunedoara (CEH) plătea reviziile, pentru ca în urmă cu doar două zile să primească şi un autoturism de teren, marca Honda, să-i ajute la deplasările pe … teren accidentat. În luna august, ca să reducă consumul la combustibil, oficialii CEH au decis să închidă în garaj două autoturisme, printre care şi această Honda. Cele două autoturisme, pe benzină, aveau un consum prea mare. Din 6 autoturisme, acum mai folosim doar 4”, explica, la vremea respectivă, directorul general adjunct al CEH, Nicolae Drăgoi.

Ciocu’ mic şi primeşti jeep

Şi totuşi, ca să nu stea nefolosit, autoturismul de teren a fost repartizat sindicatului reprezentativ, Muntele. Informaţia a fost confirmată de preşedintele structurii sindicale, Petre Nica. Acuzaţiile, însă, nu au întârziat să apară. Adrian Jurcă, liderul minerilor de la Livezeni – care s-a desprins din Muntele, îl acuză pe Petre Nica de şantaj. “Ne ,,bucurăm” că cei de la Divizia Minieră au reuşit să repare maşinile pe care le au. La fel şi cei de la CEH-SA. Iată că avut ceva folos critica lui Nica Petre cum că maşinile astea consumă mult carburant. Şantajul a funcţionat se pare: ca să nu spună tot ce ar fi vrut să spună ministrului Energiei la vizita acestuia în Valea Jiului conducerea CEH-SA i-a dat un jeep”, a atacat Jurcă în spaţiul virtual. Reacţia lui Nica a fost promptă. “Eu deocamdată nu am nicio decizie dată de vreo instanţă de judecată, aşa cum are el, care este un infractor certificat de instituţiile statului. Într-adevăr, avem două maşini – o Honda şi un Ford – puse la dispoziţie, aşa cum s-a convenit în Contractul Colectiv de Muncă”, ne-a declarat preşedintele Sindicatului Muntele.

De precizat că pentru maşinile puse la dispoziţie sindicatelor, Complexul Energetic Hunedoara plăteşte toate reviziile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte