Decizii ale Consiliului de Administraţie al CEH: Un sfert din personalul TESA pleacă la 1 iunie

Personalul TESA din Divizia Energetică a Complexului Energetic Hunedoara se va reduce cu 25% începând cu data de 1 iunie. Acesta este doar unul dintre punctele luate în discuţie şi aprobate în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CEH desfăşurat, joi, la Bucureşti.

CNHPotrivit liderului sindicatului „Muntele”, Petre  Nica, prezent la şedinţa Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara, au fost luate în discuţie şi aprobate mai multe chestiuni importante pentru bunul mers al entităţii energetice. Astfel, spune Nica, s-a aprobat programul de eficientizare propus de conducerea Complexului Energetic Hunedoara, care va fi anexat la Bugetul de Venituri şi Cheltuieli, pentru a fi aprobat de Executiv. De asemenea, s-a aprobat trimiterea în şomaj tehnic a 25% din personalul TESA pe Divizia Energetică, începând cu data de 1 iunie. Pe de altă parte, în cadrul aceleiaşi şedinţe au fost analizate şi avizate acordurile individuale cu privire la prelungirea prevederilor actualului Contract Colectiv de Muncă al energeticienilor până în data de 10 iunie şi cel cu privire la mărirea sporului de pericol cu 50 de lei începând cu data de 1 mai.

Complexul Energetic Hunedoara a luat fiinţă la 1 noiembrie 2012, în urma fuziunii societăţilor Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni, iar din luna august în CEH au fost înglobate şi cele patru mine viavile, respectiv Lonea, Livezeni, Vulcan şi Lupeni. Capitalul social al CE Hunedoara S.A. este de 203.396.080 lei şi este deţinut de statul român prin Ministerul Economiei în proporţie de 100%.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Decizii ale Consiliului de Administraţie al CEH: Un sfert din personalul TESA pleacă la 1 iunie

 1. Devean

  Masura e corecta, dar CEH are nevoie de restructurare reala si profunda, de care politicul nu este capabil. Daca nu se va privatiza va intra in insolventa si ulterior in lichidare garantat 100%.

  Răspuns
  1. mintia

   Masura nu e corecta de loc. Efectul ei este aproape zero. E al naibii de simplu de calculat. Totul este doar de fatada.
   Ar fi interesant sa ne prezinte efectele. Sa vedeti surpriza !!!

   Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva