Decizii ale Consiliului de Administraţie al CEH: Un sfert din personalul TESA pleacă la 1 iunie

Personalul TESA din Divizia Energetică a Complexului Energetic Hunedoara se va reduce cu 25% începând cu data de 1 iunie. Acesta este doar unul dintre punctele luate în discuţie şi aprobate în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CEH desfăşurat, joi, la Bucureşti.

CNHPotrivit liderului sindicatului „Muntele”, Petre  Nica, prezent la şedinţa Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara, au fost luate în discuţie şi aprobate mai multe chestiuni importante pentru bunul mers al entităţii energetice. Astfel, spune Nica, s-a aprobat programul de eficientizare propus de conducerea Complexului Energetic Hunedoara, care va fi anexat la Bugetul de Venituri şi Cheltuieli, pentru a fi aprobat de Executiv. De asemenea, s-a aprobat trimiterea în şomaj tehnic a 25% din personalul TESA pe Divizia Energetică, începând cu data de 1 iunie. Pe de altă parte, în cadrul aceleiaşi şedinţe au fost analizate şi avizate acordurile individuale cu privire la prelungirea prevederilor actualului Contract Colectiv de Muncă al energeticienilor până în data de 10 iunie şi cel cu privire la mărirea sporului de pericol cu 50 de lei începând cu data de 1 mai.

Complexul Energetic Hunedoara a luat fiinţă la 1 noiembrie 2012, în urma fuziunii societăţilor Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni, iar din luna august în CEH au fost înglobate şi cele patru mine viavile, respectiv Lonea, Livezeni, Vulcan şi Lupeni. Capitalul social al CE Hunedoara S.A. este de 203.396.080 lei şi este deţinut de statul român prin Ministerul Economiei în proporţie de 100%.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Decizii ale Consiliului de Administraţie al CEH: Un sfert din personalul TESA pleacă la 1 iunie

 1. Devean

  Masura e corecta, dar CEH are nevoie de restructurare reala si profunda, de care politicul nu este capabil. Daca nu se va privatiza va intra in insolventa si ulterior in lichidare garantat 100%.

  Răspuns
  1. mintia

   Masura nu e corecta de loc. Efectul ei este aproape zero. E al naibii de simplu de calculat. Totul este doar de fatada.
   Ar fi interesant sa ne prezinte efectele. Sa vedeti surpriza !!!

   Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni