MINTIA. Chinezii au venit să cumpere caietul de sarcini pentru investiţiile de la termocentrală

Timp de 5 zile, o delegaţie chineză se află la Termocentrala Mintia, acolo unde vrea să investească.

 

mintiaDelegaţia chineză este  de la Compania Naţională de Electricitate şi Inginerie, iar în aceste zile vor fi continuate, practic, discuţiile privind investiţia necesară pentru instalaţiile de desulfurare ale Grupurilor nr. 3 şi nr. 4 şi retehnologizarea Grupului 4 de la Termocentrala Mintia. „Este, practic, o continuare a discuţiilor din aprilie de la Deva şi din mai de la Beijing. Noi am finalizat caietul de sarcini şi l-am publicat pe SEAP, iar delegaţia chineză a venit să achiziţioneze caietul de sarcini”,a  explicat directorul Complexului Energetic Hunedoara, din care face parte Termocentrala Mintia, Daniel Andronache. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 230 milioane de euro şi, prin aceste procese investiţionale, după anul 2016 la Mintia nu vor mai exista probleme legate de mediu.

Pe de altă parte, Daniel Andronache a precizat că deja se lucrează la caietul de sarcini pentru partea minieră, iar cele 60 de milioane de euro necesare pentru programul investiţional ar putea veni tot de la partea chineză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva