Bugetul Complexului Energetic Hunedoara aşteaptă avizul de la Ministerul Finanţelor

Complexul Energetic Hunedoara nu are încă un buget de venituri şi cheltuieli pentru acest an din cauză că documentul nu a primit încă avizul Ministerului Finanţelor. Oricum, este un buget calculat pe pierderi, spun ministeriabilii.

CNHOficialii Ministerului Economiei susţin că bugetul de venituri şi Cheltuieli al Complexului Energetic Hunedoara este finalizat, dar aşteaptă avizele de la Ministerul  Finanţelor. Mai mult, trebuie aprobat de către Guvern şi un  memorandum privind creşterea cheltuielilor de natură salarială, ca urmare a fuziunii dintre termocentralele Mintia şi Paroşeni cu Societatea Naţională a Huilei. „Bugetul de venituri şi cheltuieli se află în curs de avizare la Ministerul Finanţelor Publice, însoţit de un Memorandum în vederea aprobării de către Guvern a extinderii cheltuielilor de natură salarială ca urmare a fuziunii cu Societatea Naţională a Huilei Petroşani, precum şi pentru acceptarea unui buget realizat în condiţii de pierdere pentru anul 2014, având în vedere problemele deosebite cu care se confruntă în această perioadă Societatea Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Răzvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie.

Complexului Energetic Hunedoara este  o companie energetică din România, înfiinţată în septembrie 2012 prin fuziunea dintre Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni. La finalul lunii februarie 2013, compania a fuzionat cu Societatea Naţională a Huilei Petroşani, structură desprinsă la sfârşitul anului 2012 din Compania Naţională a Huilei. CEH a plecat cu patru din cele şapte mine ale CNH, respectiv Livezeni, Lonea, Vulcan şi Lupeni. Complexul Energetic Hunedoara asigură circa 5% din producţia de energie a României şi este o structură cu circa 7.000 de angajaţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara