Bugetul Complexului Energetic Hunedoara aşteaptă avizul de la Ministerul Finanţelor

Complexul Energetic Hunedoara nu are încă un buget de venituri şi cheltuieli pentru acest an din cauză că documentul nu a primit încă avizul Ministerului Finanţelor. Oricum, este un buget calculat pe pierderi, spun ministeriabilii.

CNHOficialii Ministerului Economiei susţin că bugetul de venituri şi Cheltuieli al Complexului Energetic Hunedoara este finalizat, dar aşteaptă avizele de la Ministerul  Finanţelor. Mai mult, trebuie aprobat de către Guvern şi un  memorandum privind creşterea cheltuielilor de natură salarială, ca urmare a fuziunii dintre termocentralele Mintia şi Paroşeni cu Societatea Naţională a Huilei. „Bugetul de venituri şi cheltuieli se află în curs de avizare la Ministerul Finanţelor Publice, însoţit de un Memorandum în vederea aprobării de către Guvern a extinderii cheltuielilor de natură salarială ca urmare a fuziunii cu Societatea Naţională a Huilei Petroşani, precum şi pentru acceptarea unui buget realizat în condiţii de pierdere pentru anul 2014, având în vedere problemele deosebite cu care se confruntă în această perioadă Societatea Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Răzvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie.

Complexului Energetic Hunedoara este  o companie energetică din România, înfiinţată în septembrie 2012 prin fuziunea dintre Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni. La finalul lunii februarie 2013, compania a fuzionat cu Societatea Naţională a Huilei Petroşani, structură desprinsă la sfârşitul anului 2012 din Compania Naţională a Huilei. CEH a plecat cu patru din cele şapte mine ale CNH, respectiv Livezeni, Lonea, Vulcan şi Lupeni. Complexul Energetic Hunedoara asigură circa 5% din producţia de energie a României şi este o structură cu circa 7.000 de angajaţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”