Bugetul Complexului Energetic Hunedoara aşteaptă avizul de la Ministerul Finanţelor

Complexul Energetic Hunedoara nu are încă un buget de venituri şi cheltuieli pentru acest an din cauză că documentul nu a primit încă avizul Ministerului Finanţelor. Oricum, este un buget calculat pe pierderi, spun ministeriabilii.

CNHOficialii Ministerului Economiei susţin că bugetul de venituri şi Cheltuieli al Complexului Energetic Hunedoara este finalizat, dar aşteaptă avizele de la Ministerul  Finanţelor. Mai mult, trebuie aprobat de către Guvern şi un  memorandum privind creşterea cheltuielilor de natură salarială, ca urmare a fuziunii dintre termocentralele Mintia şi Paroşeni cu Societatea Naţională a Huilei. „Bugetul de venituri şi cheltuieli se află în curs de avizare la Ministerul Finanţelor Publice, însoţit de un Memorandum în vederea aprobării de către Guvern a extinderii cheltuielilor de natură salarială ca urmare a fuziunii cu Societatea Naţională a Huilei Petroşani, precum şi pentru acceptarea unui buget realizat în condiţii de pierdere pentru anul 2014, având în vedere problemele deosebite cu care se confruntă în această perioadă Societatea Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Răzvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie.

Complexului Energetic Hunedoara este  o companie energetică din România, înfiinţată în septembrie 2012 prin fuziunea dintre Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni. La finalul lunii februarie 2013, compania a fuzionat cu Societatea Naţională a Huilei Petroşani, structură desprinsă la sfârşitul anului 2012 din Compania Naţională a Huilei. CEH a plecat cu patru din cele şapte mine ale CNH, respectiv Livezeni, Lonea, Vulcan şi Lupeni. Complexul Energetic Hunedoara asigură circa 5% din producţia de energie a României şi este o structură cu circa 7.000 de angajaţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”