Echipa RobotX premiată la Timișoara

În perioada 22-24 februarie a avut loc Campionatul Regional de Calificare BRD FIRST Tech Challenge de la Timișoara. Echipa RobotX Hunedoara a reușit să obțină o nouă performanță, fiind echipa căpitan a alianței caștigătoare (Winning Alliance Award). Este de remarcat faptul că alianța câștigătoare a fost compusă doar din echipe din județul Hunedoara, RobotX având ca parteneri echipele RobotY Hunedoara și AlphaBit Petroșani!

De asemenea, la finalul competiției, echipa RobotX a reușit să obțină și Inspire Award, Premiul I, cel mai important premiu al competiției. Inspire Award cumulează atât performanțele roboților din teren, cât și caietul tehnic al echipei, amenajarea stand-ului de promovare, interviul cu juriul competiției și spiritul de fair-play manifestat în orice situație. Echipa RobotY Hunedoara a reușit, pe lângă performanța din teren, sa obțină Premiul I pentru inovare tehnică (Rockwell Collins Innovate Award), ocupând locul III în clasamentul final.

Pentru RobotX și RobotY Hunedoara urmează campionatul național de la București din martie, decisiv pentru calificarea la campionatul mondial, organizat în acest an la Detroit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara