Echipa RobotX premiată la Timișoara

În perioada 22-24 februarie a avut loc Campionatul Regional de Calificare BRD FIRST Tech Challenge de la Timișoara. Echipa RobotX Hunedoara a reușit să obțină o nouă performanță, fiind echipa căpitan a alianței caștigătoare (Winning Alliance Award). Este de remarcat faptul că alianța câștigătoare a fost compusă doar din echipe din județul Hunedoara, RobotX având ca parteneri echipele RobotY Hunedoara și AlphaBit Petroșani!

De asemenea, la finalul competiției, echipa RobotX a reușit să obțină și Inspire Award, Premiul I, cel mai important premiu al competiției. Inspire Award cumulează atât performanțele roboților din teren, cât și caietul tehnic al echipei, amenajarea stand-ului de promovare, interviul cu juriul competiției și spiritul de fair-play manifestat în orice situație. Echipa RobotY Hunedoara a reușit, pe lângă performanța din teren, sa obțină Premiul I pentru inovare tehnică (Rockwell Collins Innovate Award), ocupând locul III în clasamentul final.

Pentru RobotX și RobotY Hunedoara urmează campionatul național de la București din martie, decisiv pentru calificarea la campionatul mondial, organizat în acest an la Detroit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului