Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică

Echipa RobotX, de la Liceul de informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara și alte trei echipe de liceu din țară vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică organizat la sfârșitul lunii aprilie 2019 în Detroit, Statele Unite ale Americii.

Cele patru echipe au fost desemnate în urma unei competiții naționale de robotică, organizată la București în 23 și 24 martie. Acestea sunt: Winning Alliance Captain: WattsUp, Colegiul Național „Dinicu Golescu” – Câmpulung Muscel; Winning Alliance 1st Pick: Quantum Robotics, ICHB – București; Inspire I: Robotx_HD, Liceul de Informatică „Traian Lalescu” – Hunedoara și Inspire II: Xeo, Colegiul Național – „Horea, Cloșca și Crișan” – Alba Iulia.

FOTO: Nicolae Anghel

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara