Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier

S-a dat startul lucrărilor de #modernizare a două tronsoane în lungime totală de aproximativ 5 km ale drumului județean 687J Hunedoara – Boș – Groș – Cerbăl – Socet – Feregi.

Joi, 4 iunie 2020, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, administratorul public al județului, Costel Avram, alături de reprezentanții Serviciului Investiții din cadrul CJ Hunedoara și primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa, s-au aflat în teren, în punctele care vor intra în șantier.

Este vorba despre lucrări care se vor executa pe tronsoanele Cerbăl-Socet (km 21+400 – km 24+900) și Socet-Feregi (km 25+600 – km 27+400). Lungimea totală a celor două sectoare este de 4.760 m.

Proiectul finanțat de #Consiliul #Județean #Hunedoara presupune modernizarea părții carosabile, lucrări de asigurare a scurgerii și evacuare a apelor, de amenajare a intersecțiilor cu drumurile laterale, de marcaj longitudinal și montajul indicatoarelor rutiere.

Valoarea totală a proiectului este de 6,5 milioane de lei.

CJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată