Droguri aduse la festivalul de muzică electronică

1256

La un festival de muzică electronică, desfășurat în weekend la Măgura Uroiului (Simeria), polițiștii au descoperit droguri asupra unui grup de tineri, în locul de campare.

„Întrucât cei cinci tineri (cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani) aveau un comportament suspect, polițiștii au efectuat controlul autoturismului lor și controlul corporal al celor în cauză, procedură în urma căreia au identificat diferite cantități de substanțe sub formă de cristale, pulbere ori substanțe vegetale, precum și un cântar electronic de precizie care prezenta urme de materie vegetală. Polițiștii au ridicat substanțele identificate și au întocmit proces verbal de constatare în vederea întocmirii unui dosar de cercetare penală ce va fi înaintat Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara”, a informat Bogdan Nițu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
Cei cinci vor fi cercetați pentru infracțiuni legate de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Mai multe acțiuni de combatere a consumului de droguri au avut loc, în acest sfârșit de săptămână în Hunedoara. Doi șoferi au fost prinși conducând pe drumurile publice, în timp ce se aflau sub efectul substanțelor interzise.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.