Echipamente de protecție donate Spitalului Municipal Hunedoara

139

Medicii și asistentele Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” au acum la dispoziție 200 de viziere ultra-ușoare de protecție, marca D-SHIELD, omologate ca echipament de protecție personală. Pentru a realiza aceste viziere DRÄXLMAIER Group își folosește competențele în proiectare, în fabricarea uneltelor de precizie și în modelarea prin injecție, contribuind astfel la lupta împotriva noului Coronavirus.

Donația a fost predată echipei medicale a spitalului. „Vizierele D-SHIELD vor asigura o protecție suplimentară împotriva răspândirii virusului. Compania noastră dorește să contribuie la protejarea medicilor și asistentelor care salvează vieți și prin ei, a comunității din care facem parte cu toții”, a spus Ioan Penișoară, director general DRÄXLMAIER Hunedoara.

Implicarea companiei este apreciată de Radu Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”. „Vizierele donate de DRÄXLMAIER Hunedoara sunt binevenite și utile în munca echipei de specialiști a spitalului. Acestea vor proteja atât personalul medical, cât și pacienții. Echipamentul ne va ajuta să facem mai bine față provocărilor aduse de COVID-19”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.