Drama tinerei care și-a pierdut fetița de 7 ani într-un accident feroviar

„Știu că uneori te enervez și te fac să îți ieși din fire, dar îți mulțumesc pentru toate clipele petrecute împreună și să știi că te iubesc mult”, a fost ultimul mesaj pe care Claudia, o fetiță de 7 ani, l-a lăsat mamei sale, cu două zile înainte de a muri.

Ionela Nodea, o tânără de 26 de ani, din Alba Iulia, a trecut prin momente cumplite după ce fiica sa Claudia, în vârstă de 7 ani, a fost ucisă de un tren accelerat, sub privirile ei.

În dimineața de 24 iunie, Ionela, împreună cu fetița de 7 ani și cu sora mai mică a victimei, Teodora, în vârstă de 5 ani, se îndreptau din satul Aurel Vlaicu spre gara de la marginea localității. Au ales să parcurgă ultima porțiune a traseului pe lângă calea ferată, însă decizia i-a fost fatală fiicei cei mari a tinerei, surprinsă de curenții garniturii feroviare și atrasă sub roțile acesteia. La două săptămâni după tragedie, Ionela a relatat momentele cumplite prin care a trecut și a solicitat autorităților să creeze condiții mai bune călătorilor și să faciliteze accesul spre gara din localitate, astfel încât asemenea accidente să nu se mai întâmple.

„În acea zi de luni, în jurul orei 5 dimineața, am plecat cu fetele la gara din satul Aurel Vlaicu, mergând pe marginea căii ferate. Claudia era în față, apoi Teodora, iar în spatele fiicelor mele eram eu cu bagajele. Un tren accelerat a trecut în viteză pe cealaltă linie ferată și a tras-o pe Claudia sub roți. Am încercat să o salvez, să o prind de picior, dar nu am mai putut. Fata a picat între linii, moartă. Mai aveam câțiva metri până ajungeam cu fetele la gară. Cei care vor să ajungă din sat la stația CFR, ori merg pe marginea liniei ferate și pot fi uciși de tren, ori pe marginea drumului național, și pot fi accidentați de mașini. Pe unde ar trebui să mergem ca viața noastră să nu fie în pericol?”, a relatat Ionela Nodea.

În 24 iunie, înainte de ora 5 dimineața, fiica în vârstă de 7 ani a Ionelei a murit, spulberată de un tren. „Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 7 ani, din municipiul Alba Iulia. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei