Drama tinerei care și-a pierdut fetița de 7 ani într-un accident feroviar

„Știu că uneori te enervez și te fac să îți ieși din fire, dar îți mulțumesc pentru toate clipele petrecute împreună și să știi că te iubesc mult”, a fost ultimul mesaj pe care Claudia, o fetiță de 7 ani, l-a lăsat mamei sale, cu două zile înainte de a muri.

Ionela Nodea, o tânără de 26 de ani, din Alba Iulia, a trecut prin momente cumplite după ce fiica sa Claudia, în vârstă de 7 ani, a fost ucisă de un tren accelerat, sub privirile ei.

În dimineața de 24 iunie, Ionela, împreună cu fetița de 7 ani și cu sora mai mică a victimei, Teodora, în vârstă de 5 ani, se îndreptau din satul Aurel Vlaicu spre gara de la marginea localității. Au ales să parcurgă ultima porțiune a traseului pe lângă calea ferată, însă decizia i-a fost fatală fiicei cei mari a tinerei, surprinsă de curenții garniturii feroviare și atrasă sub roțile acesteia. La două săptămâni după tragedie, Ionela a relatat momentele cumplite prin care a trecut și a solicitat autorităților să creeze condiții mai bune călătorilor și să faciliteze accesul spre gara din localitate, astfel încât asemenea accidente să nu se mai întâmple.

„În acea zi de luni, în jurul orei 5 dimineața, am plecat cu fetele la gara din satul Aurel Vlaicu, mergând pe marginea căii ferate. Claudia era în față, apoi Teodora, iar în spatele fiicelor mele eram eu cu bagajele. Un tren accelerat a trecut în viteză pe cealaltă linie ferată și a tras-o pe Claudia sub roți. Am încercat să o salvez, să o prind de picior, dar nu am mai putut. Fata a picat între linii, moartă. Mai aveam câțiva metri până ajungeam cu fetele la gară. Cei care vor să ajungă din sat la stația CFR, ori merg pe marginea liniei ferate și pot fi uciși de tren, ori pe marginea drumului național, și pot fi accidentați de mașini. Pe unde ar trebui să mergem ca viața noastră să nu fie în pericol?”, a relatat Ionela Nodea.

În 24 iunie, înainte de ora 5 dimineața, fiica în vârstă de 7 ani a Ionelei a murit, spulberată de un tren. „Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 7 ani, din municipiul Alba Iulia. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie