Două medii de 10 la Bacalaureat. S-au afişat rezultatele

Sunt două medii de 10 la examenul de Bacalaureat în judeţul Hunedoara.

Una dintre mediile de 10 este din Petroşani, fiind obţinută de Iulia Ștefania Corici, absolventă a Colegiului Național Mihai Eminescu, iar cea de a doua de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr. De asemenea, două absolvente al Colegiului Naţional Decebal Deva au luat examenul maturităţii cu media 9,96, iar un alt absolvent de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani are 9,95.

În judeţul Hunedoara la această sesiune de Bacalaureat s-au înscris circa 2850 de absolvenți de liceu. Cei nemulţumiţi de ezultat pot depune astăzi contestaţii, iar între 5 şi 8 iulie 2018 vor fi soluţionate. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Toate rezultatele le puteţi vedea AICI.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”         Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice