Două medii de 10 la Bacalaureat. S-au afişat rezultatele

Sunt două medii de 10 la examenul de Bacalaureat în judeţul Hunedoara.

Una dintre mediile de 10 este din Petroşani, fiind obţinută de Iulia Ștefania Corici, absolventă a Colegiului Național Mihai Eminescu, iar cea de a doua de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr. De asemenea, două absolvente al Colegiului Naţional Decebal Deva au luat examenul maturităţii cu media 9,96, iar un alt absolvent de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani are 9,95.

În judeţul Hunedoara la această sesiune de Bacalaureat s-au înscris circa 2850 de absolvenți de liceu. Cei nemulţumiţi de ezultat pot depune astăzi contestaţii, iar între 5 şi 8 iulie 2018 vor fi soluţionate. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Toate rezultatele le puteţi vedea AICI.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții