Două birouri din Primăria Hunedoara și-au suspendat activitatea, ca urmare a infecțiilor cu coronavirus

Primăria Hunedoara a suspendat activitatea birourilor de Urbanism și de Investiții ca urmare a faptului că 9 angajați (5 de la Biroul Urbanism și 4 de la Biroul Investiții) au fost testați de Primăria municipiului Hunedoara, iar în urma rezultatelor, au fost declarați pozitivi cu COVID-19.

„Așadar, suntem nevoiți să suspendăm activitatea acestor birouri, inclusiv relațiile cu publicul, până la data de 20 noiembrie 2020, inclusiv. Vom relua activitatea cu publicul în 23 noiembrie 2020. În perioada următoare, pentru că trebuie să rămânem în slujba cetățeanului, intenționăm să testăm în masă toți angajații primăriei, printr-o procedură internă. Sperăm ca, astfel, să limităm numărul de îmbolnăviri de COVID-19 în rândul angajaților Primăriei municipiului Hunedoara”, a informat Primăria Hunedoara.

„În prezent avem 20 de angajați testați pozitiv de către Primăria municipiului Hunedoara în cele două clădiri ale primăriei. Ținând cont de infectarea masivă atât în municipiul Hunedoara, cât și în întregul județ, vom crește numărul controalelor în rândul angajaților dar și pe teren, astfel încât toți cei care lucrează la Primăria municipiului Hunedoara să respecte normele sanitare în vigoare, ca să limităm astfel răspândirea virusului. De asemenea, doresc să subliniez încă o dată că nu închidem primăria – trebuie să rămânem la dispoziția cetățeanului! Aceste două birouri au fost expuse, având relații cu publicul, cu persoane din exterior”, a precizat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

În municipiul Hunedoara se înregistrează, vineri, 13 noiembrie, 578 de cazuri de Covid 19, dintre care 446 au fost depistate în ultimele 14 zile, rata de infectare fiind de peste 4 cazuri la mia de locuitori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului