Dosarul Marianei Mateescu trimis la judecătorul de cameră preliminară

Mariana Mateescu, ex-managerul Spitalului Municipal Lupeni trimisă în judecată pentru abuz în serviciu, beneficiază de prevederile Noului Cod Penal. Dosarul a ajuns la judecătorul de cameră preliminară.

mariana-mateescu-1Apătorul Marianei Mateescu, av. Daniel Tomescu, a declarat că dosarul acesteia a fost trimis la judecătorul de cameră prelininară, potrivit prevederilor Noului Cod Penal, unde vor fi analizate excepţiile ridicate în acest dosar. Abia după aceea dosarul va ajunge din nou pe rolul instanţei de judecată. Apărătorul fostului manager al Spitalului Municipal Lupeni a cerut restituirea cauzei pentru refacerea urmăririi penale, aspect asupra căruia instanţa nu s-a pronunţat.

Mariana Mateescu a fost acţionată în judecată de administraţia publică din Lupeni şi Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara, pentru fapte ce ar fi fost comise în perioada în care aceasta deţinea funcţia de manager al Spitalului Municipal Lupeni. Dosarul a ajuns pe rolul instanţei la începutul lunii iunie 2013, prejudiciul fiind calculat la 70.000 de lei, despre cele două instituţii susţin că au fost cheltuiţi de fostul director al Spitalului Municipal Lupeni. După ce a descoperit faptele, conducerea  spitalului a formulat o plângere penală împotriva fostului manager, iar procurorii au decis trimiterea acesteia în judecată pentru abuz în serviciu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!