Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare

Dosarul privind insolvența Complexului Energetic Hunedoara a rămas în pronunțare. Magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se află cauza au amânat pronunţarea pentru data de 18 decembrie.

La începutul lunii februarie a anului trecut,  judecătorul sindic de la Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intrare în insolvență formulată de conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Instanța  de fond a motivat sentința prin care a respins cererea Complexului Energetic Hunedoara de declarare a stării de insolvență arătând că CEH nu este în încetare de plăţi, deși au apreciat, în același timp, că la CEH ”este cert” că există datorii care depășesc cu mult valoarea prag stabilită pentru declararea insolvenței. Sentința a fost atacată și astfel cauza a ajuns pe rolul Curții de Apel.

În acest dosar au fost formulate trei cereri de intrevenție din partea sindicatelor. Una a fost depusă de Sindicatul ”Noroc Bun”, reprezentat de Adrian Jurca, o altă cerere de intervenție a fost formulată de Sindicatul Solidaritatea Hunedoara de la Termocentrala Mintia, sindicat reprezentat de Cristian Istoc, iar cea de a treia de Sindicatul ”Muntele”, reprezentativ la nivelul CEH.

Complexul Energetic Hunedoara a mai fost în insolvență, dar a ieșit în urma unei decizii a instanței de judecată, deși nu s-a redresat financiar.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei