Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare

Dosarul privind insolvența Complexului Energetic Hunedoara a rămas în pronunțare. Magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se află cauza au amânat pronunţarea pentru data de 18 decembrie.

La începutul lunii februarie a anului trecut,  judecătorul sindic de la Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intrare în insolvență formulată de conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Instanța  de fond a motivat sentința prin care a respins cererea Complexului Energetic Hunedoara de declarare a stării de insolvență arătând că CEH nu este în încetare de plăţi, deși au apreciat, în același timp, că la CEH ”este cert” că există datorii care depășesc cu mult valoarea prag stabilită pentru declararea insolvenței. Sentința a fost atacată și astfel cauza a ajuns pe rolul Curții de Apel.

În acest dosar au fost formulate trei cereri de intrevenție din partea sindicatelor. Una a fost depusă de Sindicatul ”Noroc Bun”, reprezentat de Adrian Jurca, o altă cerere de intervenție a fost formulată de Sindicatul Solidaritatea Hunedoara de la Termocentrala Mintia, sindicat reprezentat de Cristian Istoc, iar cea de a treia de Sindicatul ”Muntele”, reprezentativ la nivelul CEH.

Complexul Energetic Hunedoara a mai fost în insolvență, dar a ieșit în urma unei decizii a instanței de judecată, deși nu s-a redresat financiar.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști