Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare

Dosarul privind insolvența Complexului Energetic Hunedoara a rămas în pronunțare. Magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se află cauza au amânat pronunţarea pentru data de 18 decembrie.

La începutul lunii februarie a anului trecut,  judecătorul sindic de la Tribunalul Hunedoara a respins cererea de intrare în insolvență formulată de conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Instanța  de fond a motivat sentința prin care a respins cererea Complexului Energetic Hunedoara de declarare a stării de insolvență arătând că CEH nu este în încetare de plăţi, deși au apreciat, în același timp, că la CEH ”este cert” că există datorii care depășesc cu mult valoarea prag stabilită pentru declararea insolvenței. Sentința a fost atacată și astfel cauza a ajuns pe rolul Curții de Apel.

În acest dosar au fost formulate trei cereri de intrevenție din partea sindicatelor. Una a fost depusă de Sindicatul ”Noroc Bun”, reprezentat de Adrian Jurca, o altă cerere de intervenție a fost formulată de Sindicatul Solidaritatea Hunedoara de la Termocentrala Mintia, sindicat reprezentat de Cristian Istoc, iar cea de a treia de Sindicatul ”Muntele”, reprezentativ la nivelul CEH.

Complexul Energetic Hunedoara a mai fost în insolvență, dar a ieșit în urma unei decizii a instanței de judecată, deși nu s-a redresat financiar.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane