Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara

6200 de măști aduse direct din China au ajuns, astăzi, la sediul Consiliului Județean Hunedoara și urmează să fie distribuite, prin intermediul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, către:

  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara – 2000 de bucăți;

  • Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad – 1000 de bucăți;

  • Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu – 1000 de bucăți;

  • Unitatea de Asistență Medico-Socială Baia de Criș – 500 bucăți;

  • Spitalul Județean de Urgență Deva – 1700 de bucăți.

Măștile chirugicale au fost donate de domnul Zhao Qi, administratorul unui restaurant chinezesc situat în centrul municipiului Deva.

Alte 1800 de măști, care vor sosi în cursul zilei de vineri, vor fi donate în completare, de către reprezentanții restaurantului, Spitalului Județean de Urgență Deva.

Din cauza restricțiilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, restaurantul proaspăt amenajat nu a funcționat nicio zi, dar administratorul său a declarat că își dorește să ajute cu tot ceea ce poate orașul și județul care l-au adoptat. Zhao Qi consideră că ”investiția în materiale medicale de protecție este cea mai potrivită în aceste momente”.

Apreciem gestul domnului Zhao Qi și îi mulțumim pentru că s-a gândit la noi. Donația este binevenită în contextul actual și am decis, de comun acord, să distribuim măștile de protecție angajaților din instituțiile noastre aflate în prima linie în combaterea îmbolnăvirilor cu Covid-19” a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora.

Consiliul Județean Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere