Doliul la Consiliul Județean Hunedoara

3140

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara a murit în spital, în urma unei infecții cu Covid 19. Teofil Onețiu a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Deva, netransportabil. A ajuns la spital în urma unei pneumonii severe, iar testul Covid 19 a ieșit pozitiv. Ulterior, potrivit informatiavj.ro, a suferit un infarct, apoi un blocaj renal și mai apoi hemoragie digestivă, iar în final organismul său slăbit nu a mai rezistat. Și alți angajați ai Consiliului Județean Hunedoara au fost diagnosticați cu noul coronavirus în ultimele săptămâni.

Foşti colegi ai bărbatului de 53 de ani au relatat că acesta nu se ştia ca având afecţiuni cronice sau grave. De asemenea, spun că acesta avea propriul birou unde lucra singur.

„Colectivul Consiliului Județean Hunedoara deplânge dispariția prematură a unui coleg extraordinar și, totodată, vechi angajat al instituției, Teofil Onețiu. Conducerea și colegii sunt cu sufletul alături de familia îndoliată în aceste clipe extrem de grele și de triste pentru toți! Sincere condoleanțe!”, a transmis Consiliul Județean Hunedoara.

De la începutul anului, peste 2.300 de hunedoreni au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Numărul cazurilor active este de circa 500. În 2020, peste 150 de hunedoreni confirmaţi cu COVID 19 au decedat, cei mai mulţi având comorbidităţi (boli cronice sau afecţiuni grave).

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.