Doliu în Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara

1831

Zeci de angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara au participat la un marş pe străzile Devei în memoria asistentului medical Marius Sîna, care a murit din cauza leziunilor post Covid 19. Au păstrat un moment de reculegere, iar sirenele Ambulanţei au răsunat pentru acesta.

„Dragul nostru coleg, Marius, a plecat mult prea repede dintre noi, lăsând în gol care nu poate fi umplut. Îţi mulţumim pentru tot şi ne rugam ca Dumnezeu să aibă grija de sufletul tău şi să te ajute să îţi găseşti liniştea! Odihneşte-te în pace!”, a fost mesajul transmis de Serviciul Judeţean de Ambulanţă

Marius Sîna avea 53 de ani şi lucra ca asistent medical la Staţia Centrală Deva. S-a infectat cu Covid 19 în urmă cu aproximativ o lună şi timp de două săptămâni a fost internat la spitalul din Hunedoara. Deşi ultimul test Covid 19 a indicat un rezultat negativ, forma severă a infecţiei îi afectase plămânii, iar starea sa de sănătate s-a degradat. A fost adus din nou la spital şi internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde a decedat în noaptea 27 decembrie.

FOTO: SAJ hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.