Doliu în învățământ: o profesoară și mama ei au murit

Daciana Vonu, profesoară la Colegul Național „Decebal” din Deva, și mama ei, au fost găsite decedate, vineri după amiază, în casa lor din zona Viile noi. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că decesul celor două femei a avut loc în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
„Au fost găsite două persoane de sex feminin, de 63 şi 43 de ani, mamă şi fiică. Moartea s-a instalat în urmă cu câteva ore”, informa, vineri după amiază, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. O centrală termcă ar fi cauzat decesele.
„Daciana şi-a pus întreaga energie şi cunoaştere în promovarea credinței creștin ortodoxe, dedicându-se în întregime profesiei sale de dascăl și corului Anastasis. Acolo se simţea ACASĂ. Cu frumusețea sa interioară, veselă, debordantă, timidă uneori, ordonată, punctuală, intuitivă şi puternică, venită parcă din alt timp şi din altă lume, Daciana a fost ca o adevărată mucenică pe tărâmul credinței creștin ortodoxe, dând dovadă, chiar şi în cele mai grele momente, de candoare, eleganţă, discreţie, detaşare şi de o desăvârşită consecvenţă.Activitatea sa poate servi drept model majorității colegilor din cor. Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă și în biserică. Azi Daciana a intrat pe poarta nemuririi. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele de condoleanțe publicate de foștii colegi ai profesoarei de religie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”