Doliu în învățământ: o profesoară și mama ei au murit

Daciana Vonu, profesoară la Colegul Național „Decebal” din Deva, și mama ei, au fost găsite decedate, vineri după amiază, în casa lor din zona Viile noi. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că decesul celor două femei a avut loc în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
„Au fost găsite două persoane de sex feminin, de 63 şi 43 de ani, mamă şi fiică. Moartea s-a instalat în urmă cu câteva ore”, informa, vineri după amiază, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. O centrală termcă ar fi cauzat decesele.
„Daciana şi-a pus întreaga energie şi cunoaştere în promovarea credinței creștin ortodoxe, dedicându-se în întregime profesiei sale de dascăl și corului Anastasis. Acolo se simţea ACASĂ. Cu frumusețea sa interioară, veselă, debordantă, timidă uneori, ordonată, punctuală, intuitivă şi puternică, venită parcă din alt timp şi din altă lume, Daciana a fost ca o adevărată mucenică pe tărâmul credinței creștin ortodoxe, dând dovadă, chiar şi în cele mai grele momente, de candoare, eleganţă, discreţie, detaşare şi de o desăvârşită consecvenţă.Activitatea sa poate servi drept model majorității colegilor din cor. Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă și în biserică. Azi Daciana a intrat pe poarta nemuririi. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele de condoleanțe publicate de foștii colegi ai profesoarei de religie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef