Doliu în învățământ: o profesoară și mama ei au murit

Daciana Vonu, profesoară la Colegul Național „Decebal” din Deva, și mama ei, au fost găsite decedate, vineri după amiază, în casa lor din zona Viile noi. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că decesul celor două femei a avut loc în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
„Au fost găsite două persoane de sex feminin, de 63 şi 43 de ani, mamă şi fiică. Moartea s-a instalat în urmă cu câteva ore”, informa, vineri după amiază, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. O centrală termcă ar fi cauzat decesele.
„Daciana şi-a pus întreaga energie şi cunoaştere în promovarea credinței creștin ortodoxe, dedicându-se în întregime profesiei sale de dascăl și corului Anastasis. Acolo se simţea ACASĂ. Cu frumusețea sa interioară, veselă, debordantă, timidă uneori, ordonată, punctuală, intuitivă şi puternică, venită parcă din alt timp şi din altă lume, Daciana a fost ca o adevărată mucenică pe tărâmul credinței creștin ortodoxe, dând dovadă, chiar şi în cele mai grele momente, de candoare, eleganţă, discreţie, detaşare şi de o desăvârşită consecvenţă.Activitatea sa poate servi drept model majorității colegilor din cor. Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă și în biserică. Azi Daciana a intrat pe poarta nemuririi. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele de condoleanțe publicate de foștii colegi ai profesoarei de religie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști