Doi spărgători au fost capturați de Poliție, la Vulcan

685

Luni dimineaţa, în jurul orei 2:25, o patrulă de poliţie a observat pe bulevardul Mihai Viteazu, din Vulcan, un tânăr care alerga, având asupra sa un sac. Imediat, poliţiştii l-au interceptat pe acesta şi au stabilit că este un adolescent în vârstă de 17 ani, din localitate, iar în interiorul sacului pe care îl transporta se aflau 115 pachete de ţigări furate dintr-un magazin din apropiere, după ce a spart geam).

La scurt timp, în zonă a fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vulcan, care se afla pe o bancă, în apropierea magazinului din care au fost luate ţigările.

„Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan, iar în urma cercetărilor efectuate şi a probelor administrate în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, a acestora. Tinerii urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării măsurilor preventive. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan continuă cercetările, în acest caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.