Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave

Primul caz (nr. 41 în România) este o femeie, 75 ani, din județul Hunedoara. „În data de
24 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara . Rezultatul testării din data de 29 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces: 26 martie 2020 – Spitalul Municipal Hunedoara- Secția ATI. Patologie preexistentă: Bronhopneumopatie cronica obstructivă”,a informat Ministerul Sănătății.

Al doilea caz (nr. 42 în România) este un bărbat de 82 ani, din județul Hunedoara. „În data de 25 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces: 25 martie 2020 – Spitalul Municipal Hunedoara – Secția ATI. Patologie preexistentă: Neoplasm digestiv stadiul III. Hemoragie digestivă superioară”, a informat Ministerul Sănătății. Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

În județul Hunedoara, patru pacienți care au decedat la spitalele din Deva și Hunedoara au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!