Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave

Primul caz (nr. 41 în România) este o femeie, 75 ani, din județul Hunedoara. „În data de
24 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara . Rezultatul testării din data de 29 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces: 26 martie 2020 – Spitalul Municipal Hunedoara- Secția ATI. Patologie preexistentă: Bronhopneumopatie cronica obstructivă”,a informat Ministerul Sănătății.

Al doilea caz (nr. 42 în România) este un bărbat de 82 ani, din județul Hunedoara. „În data de 25 martie 2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29 martie 2020 a fost pozitiv. Data deces: 25 martie 2020 – Spitalul Municipal Hunedoara – Secția ATI. Patologie preexistentă: Neoplasm digestiv stadiul III. Hemoragie digestivă superioară”, a informat Ministerul Sănătății. Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

În județul Hunedoara, patru pacienți care au decedat la spitalele din Deva și Hunedoara au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara