Doi hunedoreni au fost reținuți în urma unui scandal uriaș, petrecut în Călan

Miercuri seara polițiștii din Călan au fost solicitați să intervină pentru a aplana un scandal în Piața agroalimentară a orașului. Echipajul sosit la fața locului a identificat doi bărbați, din Călan, unul în vârstă de 30 de ani, care a reclamat că a fost tăiat cu un cuțit în zona abdomenului, și unul de 40 de ani, care a declarat că a fost lovit cu pumnii de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călan, în urma unor discuții contradictorii. Tânărul de 30 de ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

„Poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului Hunedoara, a avut loc o altercație verbală între un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara şi bărbatul de 40 de ani, din Călan, care a plecat, la volanul autoturismului său, în viteză, spre orașul Călan. Hunedoreanul, însoțit de un prieten, s-a deplasat în orașul Călan pentru a purta „o discuție” cu bărbatul de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut de acesta, în Hunedoara. Ajuns în orașul Călan, hunedoreanul s-a întâlnit cu un prieten în vârstă de 35 de ani, din Călan, împreună cu care și-a continuat deplasarea, până la un bar situat în apropierea halei Pieței Agroalimentare Călan. Ajunși aici, hunedoreanul i-a cerut explicații persoanei vătămate în vârstă de 40 de ani, dar, în cele din urmă, discuția a degenerat într-o stare conflictuală, hunedoreanul lovind cu pumnul persoana vătămată, timp în care bărbatul de 35 de ani, din Călan, a înjunghiat un bărbat de 30 de ani, din Călan, proprietarul terasei la care a avut loc altercaţia, care încercat să intervină pentru aplanarea conflictului”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

O anchetă penală are loc pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor, cel în vârstă de 40 de ani, din Hunedoara şi cel în vârstă de 35 de ani, din Călan, fiind reținuți preventiv, pentru 24 de ore şi depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor preventive.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi