DOCUMENTAR Englezii de la Travel Channel caută fantome la Castelul Corvinilor

castelul corvinilorTimp de trei zile, Castelul Corvinilor va deveni loc de filmare şi de cercetare pentru relizatorii uneia dintre cele mai urmărite documentare de televiziune din Marea Britanie, „Ghost Adventure”.

Producătorii documentarelor din seria „Ghost Adventure”, difuzată pe Travel Channel se află în România pentru a realiza mai multe episoade dedicate personajului Vlad Ţepeş. Timp de trei zile, în perioada 16 iulie – 18 iulie, britanicii de la Travel Channel vor fi prezenţi la castelul din Hunedoara. „Aici echipa Travel Channel va realiza o serie de interviuri despre istoria și imaginea Castelului, dar și despre experiențele speciale trăite în jurul acestuia. De asemenea, cei patru prezentatori vor investiga, în întunericul unei nopți de vară, cu ajutorul tehnicii de ultimă generație, dacă la Castelul Corvinilor există vreo urmă de activitate paranormală”, a informat Flavius Tudor, directorul muzeului Castelului Corvinilor.

Emisiunea “Ghost Adventure” este dedicată locurilor încărcate de semnificații istorice și mistice din lume.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei