DN 7A, blocat de stânci la intrarea în Cheile Jieţului

Tone de stânci s-au prăbuşit, sâmbătă seara, pe DN 7A blocând pe un sens de mers această cale de legătură dintre judeţele Hunedoara şi Gorj sau Vâlcea pentru zilele în care Defileul Jiului este închis pentru lucrări de reparaţii.

200720131824Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00, la intrarea în Cheile Jieţului, şi, din fericire, nici un autovehicul nu a fost prins de prăbuşirea masivă de stânci. Poliţiştii au asigurat imediat perimetrul şi au semnalizat corespunzător zona, iar un echipaj format din trei oameni de la Serviciul de Pompieri Petrila, ajutaţi de un IFRON al firmei de interes local Edil Urban Petrila. Se pare că incidentul s-a produs din cauza trepidaţiilor produse de maşinile care tranzitează zona, mai ales în zilele în care traficul auto este închis pe Defileul Jiului, dar şi a ploilor din ultima perioadă. Drumul naţional a fost degajat, însă oricând astfel de probleme pot să mai apară mai ales că pereţii versanţilor nu sunt asiguraţi cu ziduri de sprijin sau plasă, aşa cum se întâmplă pe alte porţiuni de drumuri naţionale.

DN 7 A face legãtura între Valea Jiului si judeţul Vâlcea  pe ruta Voineasa, dar şi cu judeţul Gorj, prin Transalpina.

Carmen Cosman

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei