DJ Hunedoara – Deva, reparat pe bucăți, alături de alte drumuri județene

630

Câteva drumuri județene au intrat în reparații în luna noiembrie, după ce Consiliul Județean Hunedoara a beneficiat de circa 11,6 milioane de lei, alocați în urma unei rectificări bugetare a Guvernului României. Fondurile au fost destinate lucrărilor de reparații și întreținere a drumurilor județene.

Pe cel mai tranzitat dintre acestea, DJ 687 Hunedoara – Deva au fost turnate covoare noi de asfalt în zona Cristur, cel mai degradat sector al șoselei, au fost acoperite gropile și au fost realizate marcaje rutiere.

Drumul județean de circa 13 kilometri a fost inclus pe lista șoselelor din județul Hunedoara pentru care Consiliul Județean a depus cereri de finanțare pentru obținerea de fonduri nerambursabile prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, necesare modernizării și reabilitării a peste 170 de kilometri de drumuri județene.

Drumurile județene pe care s-au efectuat lucrări de reparații și întreținere în luna noiembrie sunt DJ 705J Chitid – Ocolișu Mic – Ludeștii de Sus (plombe) DJ 687 Sântuhalm – Hunedoara (plombe, covor bituminos și marcaje rutiere) DJ 687 E (zona Bunila) și DJ 668A (Boșorod) (material pietros) și DJ 687 J Hunedoara – Cerbăl (plombe, burdușiri)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.