DISTRACŢIA COSTĂ. Loc de joaca cu plată la Deva

Fostul WC public din Parcul Cetate din Deva a fost transformat în cursul acestei luni în loc de joacă pentru copii. În acest spaţiu se pot organiza petreceri. Consilierii locali au aprobat ieri tarifele de intrare

Buda parc

Schimbarea destinaţiei imobilului a fost aprobată, recent, într-o şedinţă extraordinară.  La acea vreme, consilierul PSD Vasile Ţonea a „miştocărit” iniţiativa edililor Devei. „Vai de progresul României dacă facem din WC spaţiu cultural şi din cocină locuinţe”, spune Ţonea puţin înainte de a ridica mâna să voteze proiectul. Comentariul consilierului PSD a fost luat la refec de primarul Petru Mărginean, la începutul şedinţei de ieri, cu ceva întârziere pentru că primarul a lipsit când Ţonea a fost vizitat de simţul umorului. „În România se aruncă vorbe pe piaţă, fără fundament. În orice ţară civilizată, în orice hazna sau groapă de gunoi se construieşte ceva. Aşadar vă invit pe toţi consilierii la hazna, să ne jucăm împreună. Şi să vă luaţi şi nepoţii, pentru că sigur o să le placă”, a spus Mărginean.

O oră petrecută în locul de joacă din parc costă 10 lei pentru fiecare copil, iar în regim de abonament (10 ore pe lună) preţul este de 50 de lei. În cazul în care spaţiul este închiriat pentru organizarea de petreceri tariful este de 100 lei pentru două ore indiferent de numărul copiilor.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “DISTRACŢIA COSTĂ. Loc de joaca cu plată la Deva

  1. d

    Gicu , ai dreptate. Asa apare dicriminarea intre copii.De mici noi ii invatam ca banul are putere. Acest loc de joaca trebuie sa fie gratuit!Va rog lasati taxa la o parte,deci fara taxa!

    Răspuns
  2. gicu

    Cine a avut ideia sa faca un loc de joaca cu PLATA in parc, in apropierea altui loc de joaca fara plata, proasta ideie a avut. Sau poate se doreste ca cei saraci sa-si vada lungul nasului de mici.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva