Directorul AJOFM Hunedoara trimis în judecată fiind acuzat de conflict de interese

71

Procurorii  din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au finalizat  cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan,  pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese.

Procurorii au reţinut că, în anului 2012, Iorgovan, în calitate de director executiv al AJOFM Hunedoara a încheiat, prin atribuire directă, un contract de executare lucrări de reparaţii curente cu o societate administrată de ginerele său, A.V.,  ceea ce a dus la obținerea unui folos material pentru acesta, constând în suma de 82.772,48 lei, reprezentând valoarea contractului, sumă încasată efectiv de societate de la AJOFM Hunedoara.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Deva.

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “Directorul AJOFM Hunedoara trimis în judecată fiind acuzat de conflict de interese

 1. Micul strumf

  Doresc foarte mult sa atrag ATENTIA celui care scrie sub pseudonimul de POPA ca nu este vorba de STOARFE ci de STOALFE!!! Un pic de respect, ce dreacu!!!

  Reply
 2. popa

  Acest iorgovan, impreuna cu o adunatura de stoarfe, au furat ca in codru. Au facut averi fabuloase, din care o parte mergea la faraonul iorgovan si la amanta lili. Nu iese fum fara foc, faraoane!!

  Reply
 3. ionel

  Asta e modelul prin care s-au imbogatit toti care au ajuns in anumite functii (ei in mod direct sau indirect prin rude si cunostinte). Din pacate doar unii dau socoteala.
  Credeti cumva e singurul din judetul nostru in aceasta situatie? Eu nu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.