Diplome de excelență acordate conducerii militare a Spitalului Județean din Deva

Militarii care au asigurat conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva pe durata Stării de Urgență au primit „diplome de excelență”.

Consiliul Județean Hunedoara a acordat, miercuri, „Diplome de excelență” echipei de specialiști care a asigurat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Deva în ultima lună. Este vorba despre locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, maior medic Țambrea Bogdan Ion – director medical, locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ și locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major.

Pe parcursul exercitării managementului militar la SJU Deva, s-a dat dovadă de acuratețe, precizie și performanță privind actul medical manageriat cu o înaltă competență profesională și științifică, ajungându-se în scurt timp la normalizarea și crearea unor circuite funcţionale pentru a face o separare fizică a spaţiilor de cazare pentru pacienţii infectaţi cu COVID-19 şi a asigura, în acelaşi timp, spaţii administrative de lucru pentru personalul medico-sanitar”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

„Măsura numirii echipei militare de specialiști și-a dovedit eficiența, reușind ca în perioada parcursă de la data de 8 aprilie 2020, spitalul să fie manageriat exemplar, atingându-se obiectivele impuse de Starea de Urgență decretată pe teritoriul României. La momentul actual, numărul pacienţilor externaţi, adică vindecaţi, depăşeşte numărul pacineţilor internaţi. Din punct de vedere profesional, acesta este un semnal pozitiv care presupune faptul că această instituție medicală este funcţională, ghidându-se după proceduri şi circuite bine stabilite şi reglementate”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora.

Titlul de ”Cetățean de onoare al Județului Hunedoara” și ”Diploma de Excelență” reprezintă cele mai înalte distincții conferite de Consiliul Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului