Devean lăsat fără banii de pe card

Un localnic de 49 de ani, din Deva, a reclamat Poliției că duminică după ce și-a parcat autoturismul în fața casei, neasigurat, persoane necunoscute i-au furat din interiorul lui un portmoneu în care se aflau documente de identitate și mai multe carduri bancare.Bărbatul s-a plâns că de pe un card aflat în portmoneu, i-a fost retras în mod neautorizat suma de 2.100 lei.

„În urma investigațiilor operative desfășurate de către polițiști, luni au fost depistați cei autorii furtului. Sunt trei tineri cu vârste de 15, 16 și 18 ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare