DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local

Primăria Municipiului Deva prelungeşte cu două săptămâni perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public local, valabile în intervalul decembrie 2019 – martie 2020.

 

 

Pensionarii cu venituri mai mici de 1.000 de lei/lună, veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva care nu s-au putut prezenta să ridice biletele gratuite de călătorie pentru transportul public local până în data de 6 decembrie 2019 pot intra în posesia acestora începând de luni, 9 decembrie 2019, până vineri, 20 decembrie 2019.

Despre bilete: unde, când şi cum

Tichetele gratuite de călătorie sunt distribuite la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), de luni până vineri, între orele 9:00-11:00, astfel: camerele 22 şi 29 – pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei; camera 24 – pentru veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva.

La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea actului de identitate, iar în cazul pensionarilor, şi a ultimului cupon de pensie (copie). Tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe teritoriul municipiului Deva. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0254.218.579 / int. 136, de luni până joi – între orele 8:00-16:30, şi vineri – între orele 8:00-14:00.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!