Deva și Hunedoara se apropie de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori

1365

Deva şi Hunedoara au ajuns la limita pragului de 3 cazuri la mia de infectări. Potrivit autorităţilor, în Deva, pragul a fost uşor depăşit, însă în cursul zilei de joi se aşteaptă rezultatele altor testări Covid, în timp ce unii dintre bolnavi au fost declaraţi vindecaţi.

Aşadar, rata infecţiilor cu Covid 19 oscilează în jurul a 3 la mia de locuitori. La Deva, în următoarele ore, după convocarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, vor fi anunţate măsurile ce se impun pentru combaterea pandemiei.

În municipiul Hunedoara, incidenţa infecţiilor cu noul coronavirus a ajuns la 2,97 la mia de locuitori, informează reprezentanţii Prefecturii Judeţului Hunedoara.

Potrivit informaţiilor prezentate de Direcţia de Sănătate Publică, situaţia epidemiologică în judeţul Hunedoara, valabilă pentru dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2020, este următoarea: 1.997 de oameni sunt diagnosticaţi cu Covid 19 în judeţul Hunedoara, iar incidenţa cazurilor active în judeţ este de 2,56 la mia de locuitori. 318 pacienţi cu Covid 19 sunt internaţi în spitalele din judeţ.

De la începutul anului, au decedat 260 de hunedoreni, care au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Peste 3.100 de oameni au fost declaraţi vindecaţi. În ultieme două săptămâni în judeţul Hunedoara au fost efectuate 7.122 de testări Covid 19. 136 de localităţi hunedorene, printre care Brad, Haţeg, Simeria şi Orăştie înregistrează peste 3 cazuri de infectări la mia de locuitori.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Deva și Hunedoara se apropie de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori

  1. C

    Deva&Hunedoara se apropie de 3/1000, hai sa raportam corect si nu se apropie, insa nu se doreste si atunci se apropie. Hai sa ne gandim si la iarna care vine, cheltuieli pe caldura samd ale fiecarei familii. Nu toti primim spor covid! Sa ne mai folosim creierele! Cred ca asta nu este scris in indicatiile guvernamentale cu circulatia interzisa noaptea, parca am fi tara mediteraneana si socializam pana la 12 am sau 1 am…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.